MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#16066 Nikoliv, prosperita či dostatek hmotných potřeb jsou jen průvodním jevem demokracie....

2014-11-22 10:50

#16060: - Re: Nikoliv, mojí rodiče a dokonce ani jejich rodiče nikdy nebyli komunisty...... 

 ....nikoliv její podstatou. Podstatou demokracie je svoboda jednání, lépe řečeno život jako takový. Já jsem se nikdy nepohoršoval nad opolzlostmi Zemana, ale co tvrdě kritizuji je zrůdnost jeho oplzlostí, které spojil s kritikou děvčat jako první vůbec v Rusku upozornila na nebezpečnost Putina tak, aby to bylo slyšet po celém světě a zaplatily za to dokonce svobodou fyzickou a je div, že nebyli zavražděny, když si dnes mnoho let po jejich kritice Putina uvědomíme, že pro něj nejsou politické vraždy, rozpoutávání válek a kradení území dokonce v Evropě žádným problémem. 

To je zrůdné na Miloši Zemanovi a proto je Miloš Zeman skutečnou zrůdou. Jsem přesvědčen, že není obětí četby neonacistických Parlamentních listů, je to bohužel on, kdo tuto zrůdnost dokonce přímo tvoří. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#16082 o

2014-11-22 11:13:11

#16066: - Nikoliv, prosperita či dostatek hmotných potřeb jsou jen průvodním jevem demokracie.... 

 Vy ste pod vplyvom tej zúrivej antiruskej resp. antiputinovskej propagandy. Pritom je to propaganda konkurenčnej veľmoci, ktorej by ste nemali prinajmenšom veriť rovnako ako tej  proputinovskej. I keď si v tomto prípade zhodne napr. aj so Zemanom myslím, sledujúc od začiatku zdroje informácií na oboch stranách, že tento boj o hegemóniu nespustilo Rusko a že ono je skôr v obrannej pozícii. Podnecovanie  nepokojov na Ukrajine zo strany  USA a v ich závese aj zo strany EU, rozdúchavanie ukrajinského nacionalizmu, protiruských nálad, bolo v skutočnosti namierené proti Moskve a Ukrajinci iba nástrojom na uskutočnenie cudzích záujmov. Plán B zrejme počítal s oslabením pozície Putina v Rusku - buď ho zvrhnú ruskí nacionalisti, ak nepomôže ruskojazyčnému obyvateľstvu na východe Ukrajiny (a to bude zároveň dôkaz, že ruský nacionalizmus je nebezpečenstvo č. 1 pre Európu) alebo sa namočí do vojny a zasiahne na východe, aby ochránil tamojšie obyvateľstvo, a to umožní NATO Ukrajinu brániť vojensky proti Rusom a obsadiť ju (agresor bude Rus a Putin potvrdí, že jeho imperiálna veľmoc chce rozširovať sféru svojho vplyvu na Západ). Ukrajine tiež z viacerých dôvodov ide o vyľudnenie Donbasu, východu - potrebuje odtiaľ dostať obyvateľstvo, ktoré je kultúrne a čo do politickej orientácie nekompatibilné s kyjevskou chuntou. A robí to zakázanými spôsobmi, oveľa horšmi ako to robil Stalin po II. svetovej vojne s tými, ktorí za nacistckej okupácie kolaborovali s nacistami.