Petice za podporu Miloše Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#772 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-12 10:05

#769: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Zeman není tak blbý jak vypadá, pod rouškou nesvéprávného burana je to velký stratég, proto to taky dotáhl tam kam to dotáhl. Kavárna je označení pro vás, havlovy pseudointelektuální pohrobky. Hrajete si na mravokárce, schováváte se za lidská práva, ale nejste o nic menší žumpa nežli Zeman. Navíc svým tlakem na jeho osobu jen ukazujete, že jste stále nepřensli přes srdce prohru knížete a nedokázali se s ní smířit. Hlas lidu pro vás nic neznamená, výsledky demokratických voleb nerespektujete. Jak prosté.

Odpovědi

Roman Skácel
Hodonín

#774 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-12 11:35:58

#772: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Vítězstvím ve volbách to opravdu nezkončilo, jak se mylně domnívate, tam to pouze začalo a to co kolem pana Zemana aktuálně vidíte, je jen důsledkem jeho působení ve funkci.

Nebyl jsem to já "pseudointelektuální Havlův pohrobek", kdo sliboval sjednoti tuto morálně-politicky rozdělenou zemi, aby ji pro jistotu trhal rovnou na kusy, ani jsem nesliboval být prezidentem pro dolních 10 mil občanů ČR, abych od sebe hulvátstvím odehnal věšinu z nich. Nejsem to já, kdo podporuje politicky anexi Krymu a válku na Ukrajině, nemám nic společného ani s výroky o Tibetu v Číně a už vůbec jsem nebyl nikdy v celostátních médiách vulgární, lidem nelžu o svých záměrech a jsem si aspoň vědom, na které straně objektivně stojí naše země, co by člen EU a NATO.

Bylo by od Vás inteligentní zapřemýšlet o tom, co jiní lidé podloženě tvrdí o panu Zemanovi, než o tom, co si aktuálně ve své frustraci myslíte sám o Havlovi, knižeti, mě a jiných, protože vím jistě, že jinak ani nezjistíte, jak tento prezident naší zemi škodí, prečež ho v tom ještě i podpoprujete.