Petice za podporu Miloše Zemana

Roman Skácel
Hodonín

/ #774 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-12 11:35

#772: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Vítězstvím ve volbách to opravdu nezkončilo, jak se mylně domnívate, tam to pouze začalo a to co kolem pana Zemana aktuálně vidíte, je jen důsledkem jeho působení ve funkci.

Nebyl jsem to já "pseudointelektuální Havlův pohrobek", kdo sliboval sjednoti tuto morálně-politicky rozdělenou zemi, aby ji pro jistotu trhal rovnou na kusy, ani jsem nesliboval být prezidentem pro dolních 10 mil občanů ČR, abych od sebe hulvátstvím odehnal věšinu z nich. Nejsem to já, kdo podporuje politicky anexi Krymu a válku na Ukrajině, nemám nic společného ani s výroky o Tibetu v Číně a už vůbec jsem nebyl nikdy v celostátních médiách vulgární, lidem nelžu o svých záměrech a jsem si aspoň vědom, na které straně objektivně stojí naše země, co by člen EU a NATO.

Bylo by od Vás inteligentní zapřemýšlet o tom, co jiní lidé podloženě tvrdí o panu Zemanovi, než o tom, co si aktuálně ve své frustraci myslíte sám o Havlovi, knižeti, mě a jiných, protože vím jistě, že jinak ani nezjistíte, jak tento prezident naší zemi škodí, prečež ho v tom ještě i podpoprujete.