MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

XY

#9863 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-11 00:13

#9844: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Pane Skácele...pana Zemana jsem nevolila,ale byl zvolen.....vadí mi na něm dost věcí ,ale to mi vadily i na panu Klausovi a Havlovi...ale nejvíc mi vadí hulváctví a urážky...a to nejen na pana Zemana ,ale i Klause a Havla....lidé,kteří toho moc v životě nedokázali si léči své komplexy a demokracii si pletou s demagogii

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#9865 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-11 00:22:53

#9863: XY - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 V tom je právě ta pokrytost. Zkuste stejně pokřikovat  na naše také spoluobčany, případně je nazvat prasaty.  Ve všech médiích se nat tím pohorší.   Pokud se hrubá vulgarita používá vůči prezidentu republiky, je asi podle některých v pořádku. 

Ten pokles morálky a kultury za 25 let je obrovský.

Roman Skácel
Hodonín

#9925 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-11 08:31:05

#9863: XY - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Vtip je v tom, že je jedno, kdo z nás pana prezidenta volil, důležitější je skutečnost, že pan Zeman JE nejvyšším ústavním činitelem v České republice. Copak necítíte tu sílu autority, která z názvu jeho ústavní funkce vystupuje? Před ním tu funkci zastávali i skuteční státníci, jako T.G.Masaryk, E.Beneš a V.Havel...

Podle mě je to pro Vás (všechny jeho příznivce a podpůrce) právě jen "nějaký" pan Zeman, který se hold ukecl, nebo ještě lépe, něco svými výroky v Lánech, Číně a do evropských massmédií k Ukrajině sledoval, ale to co všude řekl není ve skutečnosti příliš dobrou zprávou o tom, že to ve skutečnosti řekl jako:

Prezident České republiky.

A jisté je jedno, buď mu to zase nějak přehlédneme a můžeme čekat, že bude v podobném duchu hovořit a jednat za nás i nadále, nebo mu pošleme zřetelné NE, aby se takto formálně i obsahově vyjadřoval a budeme po něm požadovat, aby se choval v souladu s tím, na čí straně naše země je a že on je ten, který nás jako Prezident ČR na mezinárodní politické scéně zastupuje.

Nikdy bych si nedovolil ho urážet, v mých příspěvcích najdete jen ironii, která souvisí s tím, co mohu prokázat a do pár minut Vám sem snést všechny jeho výroky v audiu, či videu a klidně znovu okomentovat. jsou už ale stejně všeobecně známé a profláknuté tak, že už se dostávají do běžné řeči našich občanů.

A jak vidíte, nemám problém se skrývat za nějakou anonymitou a na diskuzi si mohu dovolit se svými názory vystupovat pod svým jménem.

Žijeme v demokratiské společnosti, kde platí Charta lidských práv a svobod, uznejte mi moje právo na podložený názor, když já uznávám automaticky to Vaše...