Petice za podporu Miloše Zemana

Quoted post

Roman Skácel

#548 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jarda

2014-11-09 14:05

#546: Frederick Santer, padouch II. kategorie - Re: Re: Re: Re: Re: Re: jarda 

Naznačil jste, že "ze sebe dělám blbce", to neumíte přečíst ani to, co sám píšete, řekněme v kontextu?

 

Cituji:

"Samozřejmě chápu, že někdo jiný rád není, ale ten někdo se musí smířit s rozhodnutím většiny. Nebo nemusí a může pěstičkama a peticema mlátit do země, ale nic tím nezmění, a navíc ze sebe dělá i blbce."

 

Zde je to pro jistotu celé:

" Prezident Beneš je symbolem oné českskoslovenské státnosti před, v průběhu a po skončení 2. SV."

A protože si ho bral z jeden ze dvou kandidátů na prezidenta nevybírávě do huby, a tím nepřímo i všechny, kteří Beneše podporovali, tak máme na Hradě přisprostlého prezidenta, který si Beneše do huby brát nebude. Myslím, že je to tak v pořádku. A jsem za to rád. Samozřejmě chápu, že někdo jiný rád není, ale ten někdo se musí smířit s rozhodnutím většiny. Nebo nemusí a může pěstičkama a peticema mlátit do země, ale nic tím nezmění, a navíc ze sebe dělá i blbce.

Odpovědi

Frederick Santer, padouch II. kategorie

#549 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jarda

2014-11-09 14:09:12

#548: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jarda 

 Ne, nenaznačil. Blbce dělají ze sebe ti, kteří nerespektují volbu prezidenta a chtějí změnu stůj co stůj, a ještě se u toho chovají jako agresivní blbci. A takoví existují, nejen v této diskuzi.

Frederick Santer, padouch II. kategorie

#550 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jarda

2014-11-09 14:13:19

#548: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jarda 

 Samozřejmě chápu, že někdo jiný rád není, ale ten někdo se musí smířit s rozhodnutím většiny. Nebo nemusí a může pěstičkama a peticema mlátit do země, ale nic tím nezmění, a navíc ze sebe dělá i blbce.

 

A kde tam vidíte, že tím, kdo mlátí pěstičkama do země, myslím vás? Někdo rád není a smíří se s rozhodnutím většiny. Na to není nic špatného. Někdo z nich ale není nejen rád, ale ještě mlátí pěstičkama do země a chce pomocí petice, která je neplatná, měnit rozhodnutí většiny. Vyjádření názoru je zcela v pořádku, vyjadřujte se vy, stejně jako se budu vyjadřovat já, na tom nic špatného nevidím. Ale je tu prostě skupina lidí, která chce rozhodovat za všechny a měnit rozhodnutí druhých. To v pořádku není. A ty já za blbce označuju. Jestli to děláte, nebo neděláte, nevím, neznám vás. A je mi to i fuk. Diskuze nejsou mou náplní života, na rozdíl od jiných zapálených diskutérů.