MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Jirka

#8686 přesně tak, tady je zakopaný pes

2014-11-09 10:18

#8676: Barb - PROČ se tak prezident chová.

Humbuk kolem Pussy Riot je jen zakrývací manévr. Skutečný problém je, že Zeman je, podle všeho, zavázán Lukoilu a potažmo Rusku, a podle toho se chová.

Odpovědi

Roman Skácel

#8714 Re: přesně tak, tady je zakopaný pes

2014-11-09 11:48:05

#8686: Jirka - přesně tak, tady je zakopaný pes 

 Nikdy bych panu prezidentovi nechtěl podsunout něco, co opravdu nemohu doložit, co neučinil, nebo neřekl, takže nesouhlasím s tím, aby se zde diskutovaly podivná obvinění, která doložit nemůžeme.

Rád bych sdělil alespoň svůj názor na Zemanovu podporu Putinovi, například dotazy, zda jsou prokazatelně na Ukrajině přítomni ruští vojáci, kterými se ztrapňoval v cizině (a dostal na ně jasnou odpověď od jednoho švédského politika), zpochybňování sankcí vůči Rusku (jejichž devastující účinek právě nastupuje a Rusko se nám poněkud zaseklo ve slepé uličce i vojensky a politicky), nebo narážky na ruskou pankovou kapelu, která je antiputinovská (což je spíš trapné, než moudré)...

Neumím si to vysvětlit jinak, než tak, že se chce ZVIDITELNIT GLOBÁLNĚJI a zvolil k tomu stejnou strategii, kterou měl Václav Klaus (popíráním vlivu člověka na globální oteplování planety, atd.). Tedy, čím zřetelnější postoj proti proudu a hlavnímu politickému směru, tím si mě více všimnou, což je ale strategie dokonale sebevražedná, pokud nejde o ekologii ale o postoj k vyhroceným válečným konfliktům, když přitom dokonce popírá i to, na které straně konfliktu stojí naše země co do hodnot.

Zlodějinu protokolárního pera objevili naši novináři, něco takového by ti zahraniční prostě nikdy nepředpokládali, a budeme to muset být my, občané ČR, kteří světu prostě oznámí, že se nemýlí v tom, jak aktuálně pana Zemana vnímá.

A pro ty co nevědí jak to je, doporučuji, aby si to co nejdříve zjistili, než zváží jeho další podporu, protože tou by jen dále zhoršovali náš obraz země, která má v čele prezidenta Miloše Zemana.

Přece TOHO prezidenta Zemana!