MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Jirka

#8672 jen klid, proč tolik hysterie ?

2014-11-09 10:03

#8668: - ať dělají takové prasárny, když je to baví, jen je pak zaštítit cenou Václava Havla

Děkuji za klidný, neemotivní příspěvek. Osobně si taky nemyslím, že je vhodné Pussy Riot takto oceňovat. Jsou příliš kontroverzní. Ovšem já, ani vy o udělení ceny nerozhodujeme :-) Je třeba ovšem přiznat, že jejich osud má silný nádech disentu. Protestovaly proti Putinovi a byly za to nepřiměřeně tvrdě potrestány.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#8679 Re: jen klid, proč tolik hysterie ?

2014-11-09 10:11:39

#8672: Jirka - jen klid, proč tolik hysterie ? 

 Tady vám musím zpřesnit informace, co se týče zpěvu v kostele, tak dotyčné nejdříve vrazili do kostela, tam začali dělat perverzní věci s krucifixem a zpívat o satanovi, až po té co přišla do kostela přivolaná policie, změnili téma a začali zpívat změněný text proti Putinovi. Bylo to dokonale promyšlené,aby se toho západ chytil.  A takto se manipuluje míněním. Na youtubu nenajdete celé video z kostela, ale už jen tu část, kdy tam vtrhla ta policie, proč tam není všechno od začátku nechám na Vašem uvažování a přemýšlení.

Já také nejsem nadšen z toho projevu Zemana,ale vadí mi, když se proti němu ohánějí lidé, kteří schvalují podle mě mnohem horší chování a ještě to nazývají uměním dizentu, co je to za dizent, strkat si v supermarketu chlazené kuře do vagíny, nebo tancovat na hrobech padlých vojáků za 2. sv. války?    

kdemohkrad

#8696 Re: jen klid, proč tolik hysterie ?

2014-11-09 10:46:15

#8672: Jirka - jen klid, proč tolik hysterie ? 

 KDO Z TĚCH "MORÁLNÍCH VELIKÁNŮ", KTERÝ JIM  ZDE JAKO VY  DĚLÁ ADVOKÁTA BY TAK PSAL, KDYBY VYSTUPOVYLY PROTI KOUPENÝM ODPŮRCŮM PUTINA?

PŘÍPADNĚ STAJNÁ SKUPINA V USA TAKTO ZA CIZÍ GROŠ URÁŽELA ČERNOUŠKA Z BÍLÉHO DOMU??

UŽ ČTU VAŠE KOMENTÁŘE NA JEJICH OBHAJOBU...

ZDE PLATÍ DVOJNÁSOB,ŽE KDYŽ DVA DĚLAJÍ TOTÉŽ, NENÍ TO TOTÉŽ... 

Z RUSKA DĚLÁTE AGRESORA A ZE SKUTEČNÉHO AGRESORA A TERORISTY BOJOVNÍKA ZA SVOBODU NÁRODŮ. 

TOHLE BINGO SE VÁM POVEDLO...