MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Jan

#8563 Re: Re: Re: Re: Re: VOLIL JSEM KARLA!!!

2014-11-08 22:42

#8555: Frederick Santer, padouch II. kategorie - Re: Re: Re: Re: VOLIL JSEM KARLA!!! 

To je bohužel smutná realita, a to nejen na pracovištích, ale i ve školách, smím-li soudit ze situace u nás na VŠ. Pamatuji si tu vřavu před prezidentskými volbami, jak se agitovalo u nás v aule, všude ryk, ať volíme Karla, ať ho všichni lajkujou přes Facebook apod., no hrůza. Když jsem jim řekl, že volím podle vlastního úsudku, ne pod vlivem nátlakové propagandy, vypadalo to, že mě zblblí Karlovi fans zavraždí.

Jan, student (nejmenované) pražské VŠ.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#8570 Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLIL JSEM KARLA!!!

2014-11-08 22:47:41

#8563: Jan - Re: Re: Re: Re: Re: VOLIL JSEM KARLA!!! 

 No a co emigrace do Ruska ? Tam by ti nic nehrozilo .

XY

#8571 Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLIL JSEM KARLA!!!

2014-11-08 22:48:56

#8563: Jan - Re: Re: Re: Re: Re: VOLIL JSEM KARLA!!! 

 To je úleva vědět,že existují lidé ,kteří mají vlastní mozek a nepatří do STÁDA...buďte na sebe pyšný....


Nepřihlášený uživatel

#8575 Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLIL JSEM KARLA!!!

2014-11-08 22:53:15

#8563: Jan - Re: Re: Re: Re: Re: VOLIL JSEM KARLA!!! 

Ty studuješ VŠ? Příjemně jsi překvapil, já mám dnešní vysokoškoláky zafixovné jako nevyzrálé pubertální hejsky zamilované do fialového číra a vršící ve svém mluveném i písemném projevu jednu vulgaritu a hrubici za druhou. Za to, že jsem vás všechny soudil podle stádovitých frikulínů volících fialové číro se dodatečně omlouvám, ty máš můj respekt!

Frederick Santer, padouch II. kategorie

#8579 Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLIL JSEM KARLA!!!

2014-11-08 22:56:18

#8563: Jan - Re: Re: Re: Re: Re: VOLIL JSEM KARLA!!! 

 "Brutální." Já byl minulý týden na školení, kde jsme byli v takovém zvláštním složení, byli tam dělníci, pracovníci od pásu, lidé z vedoucích pozic, účetní, prostě všehochuť (říká se tomu teambuilding nebo tak nějak, prostě abychom se měli všichni rádi, poznali se, bez ohledu na pozici a plat, hrozná zhovadilost), no a v přestávce dolšo na politiku. Zrovna bylo po předávání cen a bylo legrační, že největšími kritiky Zemana a jeho výběru oceněných byli ti nejhlučnějí, nejuřvanější, a světe div se, z těch nejnižších pracovních pozic, kteří nadávali na debilitu národa, který si takového kreténa zvolil jako prezidenta :-D Musel jsem mlčet, aby mě nikdo neměl za arogantního zamindrákovance, který si léčí mindráky na podřízených, ale přišlo mi to strašně legrační, jak v postatě "lůza", když použiju slovník tzv. kavárny, nadává na voliče Zemana (byli tam minimálně dva), kteří je vzděláním, platem i kariérními úspěchy předčili. Paradox.

Ony i diskuze leccos ukazují. Stačí aby kdokoliv nedal Karlovcům či antizemanovcům za pravdu, a už z něj je kremlofil, zemanofil, lůza, idiot, ochlasta, který obhajuje svůj vzor, aniž by ovšem měli tušení, co je dotyčný vlastně zač a koho volil. Toto mi připomíná padesátá léta, o kterých jsem dost slyšel od svých prarodičů. Kdo nejde s námi, jde proti nám, a je třeba ho jako nepřítele režimu zlikvidovat, abychom mohli budovat lidovou demokracii. Kdyby se takto chovali starší ročníky, řekl bych si, že to časem samo vyšumí, ale oni se takto chovají i mladí lidé, od kterých bych čekal už jiný přísup. Budoucnost nebude, zdá se, vůbec růžová.

R.P.

#8581 Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLIL JSEM KARLA!!!

2014-11-08 23:00:55

#8563: Jan - Re: Re: Re: Re: Re: VOLIL JSEM KARLA!!! 

U nás na fakultě to bylo podobné, ale s tím rozdílem, že se pro Káju neagitovalo ani tak na fakultě, jako spíš na kolejích. Zajímavé bylo, že volbu "Karla" propagovaly ty největší smažky, zřejmě se v něm vidí....