MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Frederick Santer, padouch II. kategorie

#8579 Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLIL JSEM KARLA!!!

2014-11-08 22:56

#8563: Jan - Re: Re: Re: Re: Re: VOLIL JSEM KARLA!!! 

 "Brutální." Já byl minulý týden na školení, kde jsme byli v takovém zvláštním složení, byli tam dělníci, pracovníci od pásu, lidé z vedoucích pozic, účetní, prostě všehochuť (říká se tomu teambuilding nebo tak nějak, prostě abychom se měli všichni rádi, poznali se, bez ohledu na pozici a plat, hrozná zhovadilost), no a v přestávce dolšo na politiku. Zrovna bylo po předávání cen a bylo legrační, že největšími kritiky Zemana a jeho výběru oceněných byli ti nejhlučnějí, nejuřvanější, a světe div se, z těch nejnižších pracovních pozic, kteří nadávali na debilitu národa, který si takového kreténa zvolil jako prezidenta :-D Musel jsem mlčet, aby mě nikdo neměl za arogantního zamindrákovance, který si léčí mindráky na podřízených, ale přišlo mi to strašně legrační, jak v postatě "lůza", když použiju slovník tzv. kavárny, nadává na voliče Zemana (byli tam minimálně dva), kteří je vzděláním, platem i kariérními úspěchy předčili. Paradox.

Ony i diskuze leccos ukazují. Stačí aby kdokoliv nedal Karlovcům či antizemanovcům za pravdu, a už z něj je kremlofil, zemanofil, lůza, idiot, ochlasta, který obhajuje svůj vzor, aniž by ovšem měli tušení, co je dotyčný vlastně zač a koho volil. Toto mi připomíná padesátá léta, o kterých jsem dost slyšel od svých prarodičů. Kdo nejde s námi, jde proti nám, a je třeba ho jako nepřítele režimu zlikvidovat, abychom mohli budovat lidovou demokracii. Kdyby se takto chovali starší ročníky, řekl bych si, že to časem samo vyšumí, ale oni se takto chovají i mladí lidé, od kterých bych čekal už jiný přísup. Budoucnost nebude, zdá se, vůbec růžová.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#8582 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLIL JSEM KARLA!!!

2014-11-08 23:04:06

#8579: Frederick Santer, padouch II. kategorie - Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLIL JSEM KARLA!!! 

 chybí totíž argumenty a to se pak nahrazuje křikem, sprostotou a bezmyšlenkovitým opakováním výroků ,,kavárny". Jenže kde dojdeme s takovou kvalitou lidí?


Nepřihlášený uživatel

#8583 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLIL JSEM KARLA!!!

2014-11-08 23:08:01

#8579: Frederick Santer, padouch II. kategorie - Re: Re: Re: Re: Re: Re: VOLIL JSEM KARLA!!! 

Mám podobnou zkušenost, také jsem zjistil, že největší antizemanovci jsou obvykle jedinci poněkud mdlejšího rozumu. Zeman jim vadí, ale sami chlastají jak duhy a jejich "krasomluva"? Raději pomlčet.