Petice za podporu Miloše Zemana

Quoted post

Lepší vulgární hovado než kolaborant a zrádce

#443 Re:

2014-11-08 13:21

#439: -  

 Byl vulgární (úmyslně, což je polehčující okolnost, i když jen trochu), ale o degradaci bych mluvil spíš v případě popírání historických skutečností nebo jejich bagatelizování, či dokonce překrucování, jak to udělal Zemanův protikandidát s Benešem a odsunem. Radši vulgární ožralé hovado (nemyslím si, že Zeman je cokoliv z toho, zatím ne), které má úctu k zemi, předkům a historii než noblesní (sice je pan K. S. taky sprostej jak dlaždič, ale pro někoho je to známkou noblesy, tak u tohoto označení zůstanu) roztomilý ušišlaný prezident, který při první příležitosti flusne do tváře všem, kteří bojovali proti nacistickému a německému zlu. Mí předci by tohoto hajzlíka hnali svinským krokem tam, kam podle své rétoriky patří, do Říše.

Odpovědi

Nevolič Zemana

#479 Re: Re:

2014-11-08 18:57:33

#443: Lepší vulgární hovado než kolaborant a zrádce - Re:  

 Radši bych zvolil třetí cestu, slušného nekolaboranta, ale když není na výběr, je sprosťák holt lepší. Nevolil jsem nikoho ve 2. volbě, v 1. kole jsem volil K. Schwarzenberga, a nerozumím své volbě dodnes. Asi jsem se nechal zmanipulovat, nebo jsem neměl dostatek informací, nevím. Svým vyjádřením o prezidentu Benešovi mi vyrazil dech a já dodnes svou volbu z 1. kola tajím, protože se za ni stydím. Doufám, že Zeman dovládne bez vulgarit, a přijde někdo nový, slušný a pročeský, nikoliv proněmecký, prosudetský či protičeský.


Nepřihlášený uživatel

#481 Re: Re:

2014-11-08 19:08:04

#443: Lepší vulgární hovado než kolaborant a zrádce - Re:  

 To, že jste slušnosti moc nepobral, vám odpouštím. Neznalost historie nikoliv. Když nevíte nic o dějinách, mlčte nebo si něco přečtěte. Nevadí mi rozdílné názory, pokud jsou vyjádřeny slušně a věcně správně.