MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Studentka Filosofické fakulty Masarykovy univerzity

#2227

2014-11-04 16:07

Já osobně jsem mu v druhém kole dala hlas, a teď vím víc než tehdy, že jsem dobře udělala. Touto peticí mě urážíte! Zeman je sice kontroverzní a občas moc upřímný, ale raději prezidenta, který neodpovídá úzkoprsým normám chování (které se snaží diktovat lidé, co se napijí kolikrát víc než on), než bezpáteřní podporovatelé zájmů USA a dalších.

Ať si to chcete, nebo nechcete přiznat, EU a USA se v Ukrajinském konfliktu zastaly strany "diktatury a následné genocidy rusky mluvících obyvetel". Na to je milion důkazů, které jen vy ignorujete. Mluvila jsem s lidmi, kteří na separatistickou (Novoruskou) stranu jezdí, takže vím o čem mluvím!

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#2239 Re:

2014-11-04 16:14:22

#2227: Studentka Filosofické fakulty Masarykovy univerzity -  

 Vážená studentko, než se pustíte do diskuse, tak si laskavě nejdřív nastudujte zdroje. Jsem taky absolvent filosofické fakulty, tak vím, že tohle se tam učí...

A pak teprv něco povídejte o "genocidě rusky mluvících obyvatel".... Nojo, ale vy jste mluvila s lidma, co jezdějí na "Novoruskou" stranu, takže máte jasno.... nojo,tak to je marný., vás nikdo nepřepře, "vas nědogoňat", jak se v Rusku už dlouho zpívá. "Samoj balšoj v mire i vtaroj v Jevropě", jak víme. tak totam  bylo vždycky...

 

Jiří Komárek

#2296 Re:

2014-11-04 16:37:25

#2227: Studentka Filosofické fakulty Masarykovy univerzity -  

 To, že jste mu dala hlas je vaše svobodná vůle a vaše rozhodnutí, které plně respektuji . Ale myslím si, že prezident by měl v první řadě hájit zájem občanů této republiky ( mám na mysli bezpečnost této země, které rozhodně nepřidaly výroky pana Zemana na adresu muslimů) a v neposlední řadě by měl svým chováním a výroky dobře tuto zemi reprezentovat. Já jsem volil člověka, který je diplomat a ve světě velmi uznávaný. Pod svůj názor se narozdíl od vás podepisuji, jelikož si myslím, že se nemám za co stydět.

 


Nepřihlášený uživatel

#2329 Re:

2014-11-04 16:55:37

#2227: Studentka Filosofické fakulty Masarykovy univerzity -  

 študentko,to že jste volila zemana,to vám nezazlívám,to je vaše volba,ale omlouvat vpád moskalů do svrchované Ukrajiny? To se budete muset ještě hodně učit.