Podpora demolice havířovské haly

Quoted post

don-tom

#98 Re: Re: Re: Re: jsem pro zbourání ČD

2014-10-26 22:01

#34: Marcela Gavendová - Re: Re: Re: jsem pro zbourání ČD 

stačí vám tento odkaz jako důkaz

Tak dlouho se protestuje proti demolici, až se získá dotace na v krátké budoucnosti DEMOLOVANÉ nádraží. Od 3. do 9. listopadu proběhne workshop, při kterém se bude  NOVĚ(?) navrhovat využití prostoru, který už svůj schválený návrh má.

Pijavice dosáhla docela absurdní situace.

Odpovědi

Michal

#101 Re: Re: Re: Re: jsem pro zbourání ČD

2014-10-27 14:58:33

#98: don-tom - Re: Re: Re: Re: jsem pro zbourání ČD 

Jak komické. Opět by platilo, tonoucí se stébla chytá. Dotaci z vyšegrátských fondů získali. A to vám evidentně vadí, protože vy nemáte nic. Ano bude workshop. Výborně. Je potřeba se bavit, nádraží není jediná budova, která by si tu diskuzi zasloužila.

Ale to vy neumíte. Vy umíte jen lhát, házet na každého špínu. Jste doopravdy borec. Když nemáte pravdu (a že jste jí x-krát neměl na různých místech) ani to nedokážete uznat, nebo se snad omluvit. Když prostě nemáte pravdu, všichni okolo jsou šmejdi. No jo pane Majdo, je to tak. Jste v tom sám a evidentně budete. A to ne proto, jestli chcete nebo nechcete demolici cenné budovy, ale proto, že vystupujete jak vystupujete. 

Nic nedělat a jenom kecat. To umí všichni. Sedět v hospodě u piva, případně psát do diskuzí. To vlastně nic nestojí. Je to pohodlné a skoro anonymní. Nemůže na vás nikdo nic vytahovat jako to děláte vy.

No takže jaký je součet?

Stránky na fb - zrušeny

Zůstává nějaká skupina, kde polovina lidí ani neví, že v ní je.

Petice na petice24.com, 29 podpisů+3 jiné petici na petice24

E-petice: 122 proti 419

Žádné petice nevydávám za referendum občanů Havířova. To, že se vyjadřují i lidé, kteří nejsou z Havířova, jen znamená, že o nádraží se zajímají i odjinud. A to je dobře. Nebo snad se mají o Havířov zajímat jen kvůli předraženým zakázkám.