Obnovení osobní dopravy na trati Moravské Budějovice - Jemnice

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#12

2014-05-10 12:37

Já teda do MB jezdila, a že by bylo nějak exkluzivně nacpáno, to se říct nedá. Navíc většina lidí, co to tu podepisují, tím vlakem nejezdila a jezdit nebude. Holt jsme malé město, takže spoje tu nikdy nebudou ideální. A věřte mi, pořád lepší mít aspoň autobusy, než se kodrcat přes 2 kraje do ČB, tam z Jemnice nejezdí opravdu nic.

Odpovědi

79

#14 Re:

2014-05-10 20:58:24

#12: -

Navíc většina lidí, co to tu podepisují, tím vlakem nejezdila a jezdit nebude.

No pěkně napsané ale i ti co podepisují petici si stojí za svojí tratí do JEMNICE a to je hlavní ikdyž železnici použijí třebas jen k nostalgickým a historickým vláčkům nebo výletnímu vláčku který pro JEMNICKÉ připravuje  Spolek pro Veřejnou dopravu na Jihozápadní Moravě.

 

A věřte mi, pořád lepší mít aspoň autobusy, než se kodrcat přes 2 kraje do ČB, tam z Jemnice nejezdí opravdu nic.

 

Co to plácáte že z Jemnice nejezdí žádný spoj do Českých Budějovic?Jezdí tam přímej bus Znojmo-M.B.-Jemnice-Dačice-J.H.-České Budějovice a zpět.Ráno tam a odpoledne zpět nádherné přímé spojení s Krajským městem Jihočeského kraje.To do našeho Krajského města Vysočiny Jihlavy se busem z Jemnice přímo nedostanete,ale pokud by byl vlak z Jemnice tak pouze s přesedem v Okříškách  a za jednu cenu,zato busem 3krát přesedat a platit 3 krát jízdné.