Petice proti oplocení Stěnovického lesa a kamenných lomů

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#159 Re:

2011-07-26 21:53

#49: Pavel Cink -  

 Jitka Sedláková- Jak je možné, že přijdu do lesa a jsou tam vrata. Na lidech nezáleží, tak se jim nic neřekne, to je přece dobrý.  Myslím, že představitelé obce měli na tohle přinejmenším upozornit, oni si však ty ploty upekli někde úplně jinde. Za Marie Terezie existoval zákon, že i když byly lesy soukromé ( vždycky všechno někomu patří ), musely být přístupné lidu a všechno, co tam narostlo, patřilo lidem. Ale to bylo za vykořisťovatelské šlechty, že ? Kde to žiju ? To je otázka.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#161

2011-07-26 22:41:58

#159: - Re:

Promiňte, prosím, nechci se vás ,pane, dotknout, ale na hodiny dějepisu jste asi nebyl zrovna přítomen. Vaše terminologie jako jsou výrazy"lid" a "vykořisťovatelská šlechta" jsou v lepším případě úsměvné a takový bavič jako je Bolek Polívka by si jistě užil. V horším případě tyto výrazy vyvolávají vzpomínky na dobu před 20 lety a články v Rudém právu.


Nepřihlášený uživatel

#162 Re: Re:

2011-07-27 12:31:19

#159: - Re:

To by mě taky zajímalo  kde žiješ?! Předchozí příspěvek to trefil, lid a vykořisťovatelská šlechta, to jsou 60 let staré termíny. Za další a nevím už po kolikáté - Tohle není les!!! Tohle není les!!! Tohle není les!!! A když to není les, tak se to smí plotit! Zjistěte si nejdřív fakta a nepapouškujte to, co si doma povídají vaše rodiče, v kterých jsou zakořeněny pokřivené komunistické "hodnoty".