Výzva ke stažení ruských vojsk z Autonomní republiky Krym

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1

2014-03-02 12:30

Dobrý den,
děkuji za možnost komentáře k vyjádření mé podpory na stranu ukrajinské opozice. Opozice proti totalitní vládě z Kremlu. Kdo má uši slyš. Vždyť stačí jedno vyjádření velkého soudruha Putina, že Rusko si bude hájit SVÉ zájmy. Tedy i na území svrchovaného státu... Bezohledně - bez pravidel. Z pozice síly tanků. Strachem. To mu přece nemůže projít!!! To NENÍ EVROPA - to je kultura bolševického teroru. Co víc chtít pro zvednutí hlasu proti nesvobodě a násilí? Obdivuji odvahu všech na Majdanu.
Ukrajinci svým povstáním brání i náš "východní západ". Je naší povinností tento boj o nezávislost Ukrajiny na Kremlu podpořit...
Tak činím. Jsem s vámi. A.K.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#2 Re: Stydte se

2014-03-02 14:20:38


Nepřihlášený uživatel

#3 Re:

2014-03-02 14:58:28

#1: -

Kdopak vám, pane/paní vymyl hlavu?  To sledujete jenom naše sdělovací prostředky, předpokládám.

Aby bylo jasno, situace na tz. Majdanu je protistátní puč v režii EU a USA, s cílem obklíčit Rusko už další základnou.

Demonstrující jednali jako teroristé. Možná tam byli i slušní lidé, ale ti to obyčejně odserou nejvíc.

Rusko jednalo naprosto předvídatelně, logicky. S Krymem jsou svázáni prolitou krví, Krym si ponechají. Když bude EU vysírat, nabídnou suroviny Číně. Jen štěkejme, my ratlíci, na dogu.

Dalším logickým krokem by měl být odchyt pučistů a jejich spravedlivé potrestání. Věřím, že i k tomu dojde, chceme-li žít jako slušní lidé.

 


Nepřihlášený uživatel

#6 Re: zalez

2014-03-02 18:25:53

#1: -

zalez ty fašustickej kriple


Nepřihlášený uživatel

#10 Re:

2014-03-02 18:29:05

#1: -

tak já si myslím že ty pako nemáš uši

optims

#27 Re:

2014-03-02 23:34:50

#1: -

Bohužel nemohu tuto prtici podepsat proto, že můj děd bojoval proti fašistů ve II.světové válce. Pokud demonstranti za demokracii v Kyjevě strpí aby na náměstích vedle státních vlajek Ukrajiny vlály i vlajky v ustašovských barvách, vyvolává ve mě petice velkou nedůvěru.

Dana

#47 Re:

2014-03-03 21:01:58

#1: -

Neunikla Vám náhodou informace o tom, že Krym sám požádal Rusko o pomoc, o ochranu, do doby, než proběhne referendum o tom, zda chtějí být nadále součástí Ukrajiny? Asi Vám ta informace unikla že, oni ji totiž v TV moc nezmiňujou, aby náhodou se lidi nedozvěděli pravdu.A pravda, odvaha Banderovců na Majdanu je šílená.

 


Nepřihlášený uživatel

#62 dobrý denRe:

2014-03-04 14:02:27

#1: -

Děkuji za  možnost  vyjádření  se  k  fašistům  a  banditům  ,které  EU  a jejich vlezdoprdelkové  nazývají  opozicí.Petice  je  bezva  věc  a tak jsem  napsal  o sdělení,kdy  se bude  podepisovat  petice  za  stažení  vojsk  USA a jejich  poskoků  ze  zemí,které  ve jménu  demokracie  a boje proti terorismu  napadli  a  dodnes  okupují.Včetně žoldnéřů z  České  republiky.

Ukrajinci  svým povstáním  dirigovaným  ze  zákulisí ,cca  100 000  jedinců oproti  několika  milionům  Ukrajinců,hájí  zájmy  toho,kdo  je  platí,kdo  celé  toto  zlo vymyslel a bude  se dál  snažit tímto  moderním,způsobem  boje"  dostat  další  území  bohaté  na  suroviny.Je třeba  tomu zabránit,aby  se  mor  parazitující  na  cizích  územích,rozšiřoval  dál.věřím,že  tomu  Putin  zabrání.V  Čechách nejsou peníze  na  léčbu   svých  lidí,malých  dětí,ale  fašisty  z  Ukrajiny  sem někdo  přivezl  a  budeme  toplatit  všichni  .Proč?To  už  se tady  rozmoh,lo  zlo natolik,že  tomu  nelze  zabránit?V Čechách  někdo  zvedne  ruku  a  dostane  kriminál za propagaci fašismu   a  s ním spojené  potlačování  lidských  práv  a  svobod...  No ale  asi  u  Ukrajinských banditů  je to něco jiného.tak opravdu nevím,kde  jsem. MOžná by  stálo za  to  si  vzít  příklad  a  udělat  tady  také ve  jménu  svobody  něco podobného.  Zaorálek,Sobotka a další zaprodanci  a vlezdoprdelkové   by  měli  být  vyhnáni.Tohle  je  Česká  zem  a za Čechy  nemá  rozhodovat  zmetek  podrobený  někomu  z  EU  atd.Máme tady  svých problémů  dost  a  to díky  takovýmto.Přeji si,aby  Česká  země  byla opravdu  Česká.Abych se tady  necítil jako v Africe,ve  Vietnamu ,nebo  Bulharsku , Rumunsku   či nějakém muslimském  státu.Menšiny  nechť  se  přizpůsobí tomu,že  žijí  v  České  zemi!Toto je  můj  svobodný  názor  a za  ním  si stojím.

misch

#66 Re:

2014-03-04 15:18:22

#1: -

Fašisty z majdanu nepodporuju, mimochodem, kdo se ptal Srbska, když se tzv. oddělilo Kosovo?


Nepřihlášený uživatel

#178 Re:

2014-03-07 12:20:29

#1: -

Dění na Krymu má daleko k demokracii, svědčí o tom i tento článek Reportérů bez hranic:

http://en.rsf.org/ukraine-freedom-of-information-in-dire-07-03-2014,45960.html

Popisuje, jak neoznačení ruští vojáci vyhrožují novinářům a obsazují redakce a sídla televizí a rozhlasu. Nezávislá média nyní na Krymu neexistují. Novinářům je zakazováno fotit a nahrávat, jsou jim zabavovány materiály a ozbrojenci jim vyhrožují a fyzicky je napadají, týká se to místních i zahraničních  reportérů. Vysílá zde propagandistická ruská televize a  vše ostatní je buď naprosto cenzurováno, nebo rovnou zakázáno, Ukrajinská ani Krymská televize nemůže vysílat. Dál se zde píše, že J. Fedorov, poslanec ruského parlamentu, chce navrhnout zákon, který dovolí zatknout novináře a editory, kteří by šířili "protiruské informace" nebo podporovali "protiruské extremisty a separatisty". Už označení někoho, kdo nesouhlasí s ruskou okupací KRymu, za separatistu, je varovné překrucování faktů a v tomto duchu se Rusko vyjadřuje.

John

#281 Re:

2014-03-09 20:43:03

#1: -

Dlouho jsem zde nebyl,ještě je to tady tak zaplevené těma bolševickýma kreténama?

Vykecávají se všude po servrech,ale je nyní jasné,že jsou to výkřiky do tmy,demokratický svět se už poučil a vědí,že už na víc nemají a ani báťuška liliputin je nezachrání.Brzy se to už vyčistí!!!


Nepřihlášený uživatel

#888 Re:

2014-03-18 16:59:27

#1: - Lidé na Krymu rozhodli o svém osudu - mají na to právo