Výzva ke stažení ruských vojsk z Autonomní republiky Krym

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#3 Re:

2014-03-02 14:58

#1: -

Kdopak vám, pane/paní vymyl hlavu?  To sledujete jenom naše sdělovací prostředky, předpokládám.

Aby bylo jasno, situace na tz. Majdanu je protistátní puč v režii EU a USA, s cílem obklíčit Rusko už další základnou.

Demonstrující jednali jako teroristé. Možná tam byli i slušní lidé, ale ti to obyčejně odserou nejvíc.

Rusko jednalo naprosto předvídatelně, logicky. S Krymem jsou svázáni prolitou krví, Krym si ponechají. Když bude EU vysírat, nabídnou suroviny Číně. Jen štěkejme, my ratlíci, na dogu.

Dalším logickým krokem by měl být odchyt pučistů a jejich spravedlivé potrestání. Věřím, že i k tomu dojde, chceme-li žít jako slušní lidé.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#4 Re: Re:

2014-03-02 15:25:11

#3: - Re:

Kdopak vám, pane/paní vymyl hlavu?  To sledujete jenom ruSSké sdělovací prostředky, předpokládám. Já jsem měl a ještě mám na Majdanu několik přátel, se kterými se znám osobně a kterých si vážím jako vzdělaných lidí, kteří se na rozdíl od někoho naučili používat svůj mozek a nebát se říct svůj názor a za tím názorem si i stát. Ostatně, dvěma z nich polisie a titušky zavraždili 3 kamarády. Vám přijde normální, když jednoho z nich vytáhli z auta, zmlátili a poté střelili do břicha?

ukrajinec!

#81 Re: Re:

2014-03-04 19:38:38

#3: - Re:

je videt ze jste se o situaci na ukrajine moc nezajimal nebo sledujete ruskou propagandu ... ani jedna strana nebylo zrovna privetiva a miru milovna ale nesmime zapominat ze tto vsechno zacalo tim  kdyz ukrajisky specialni oddil"berkut" pod velenim janukoviche surove rozehnal demosntranty v zasade nespokojeny studenty ktery vedly mirumilovny protest proti z korumpovani vlade ktera si rozhoduje tak jak se ji hodi ..... pokud si myslite ze to vse je kvuli tomu ze ukrajina chce  vztoupit do eu tak se mylite . to byla jen posledni kapka ktera to cele zpusobila navic jsou dukazy o tom ze do konfliktu se zapojovala neznama treti strana ktera podnnecovala nasili (rusko) ...napriklad osudnyho ctvrtka kdy zemrelo pres sto lidi byl zdokumentovany video ve kterym je slyset  jak se rusky mluvici sniper domlouva s neznamou osobou na koho ma strilet atd. cim dal vic si zacinam myslet ze tohle cely je jen velmi dobre promyslenym rusky plan jak ziskat zpet dulezity strategisky bod ... a proboha nechte si uz ty vase konspiracni teorie tady je videt ze uz nevite cemu verit .cokoliv se stne tak za to muze amerika nebo EU jeste bych poprosil aby se tu nekdo zminil o iluminatech a anonymusu a bude to kompletni... proberte se....


Nepřihlášený uživatel

#914 Re: Re:

2014-03-18 22:30:20

#3: - Re:

Copak, stydíte se za svůj názor, pane Brežněve, že se ani nepodepíšete? Libor Šott