Zachraňte krásné Podyjí před obrovskými větrníky

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#133

2014-01-27 08:06

Několik psychopatů NP Podyjí bezohledně vládne území parku, ničí ho bezohlednou těžbou, devastuje i těch několik málo turistických tras, šikanuje obyvatele okolí parku a teď už chce diktovat i Rakousku Smutná bilance i tento pokus o zapojení nemyslících ....

Odpovědi

Jiří Kacetl
Autor této petice

#138 Re:

2014-01-27 09:52:48

#133: -  

Tato petice je iniciativou široké vrstvy občanů - obyvatel Znojemska a Vranovska a dalších přátel Podyjí, co zde rádi tráví svůj volný čas či dovolenou. Nespojujte nás se Správou Národního parku Podyjí. To je státní úřad zřízený na základě zákona.

Tomáš Rothröckl

#213 Re:

2014-02-12 23:28:13

#133: -

Omlouvám se, že reaguji bez oslovení, neb nevím komu odpovídám. Děkuji za tento příspěvek, který mne mile pobavil. Pokud se diskuse v rámci petice proti nesmyslnému projektu ubírá tímto směrem, je to prostě rub absolutní svobody a anonymity prostředí internetu, které slouží stejně tak dobře korektním vyjádřením k věci, tak i divným výkřikům (psychopatů?). Chtěl bych Vám jen tímto prostřednictvím vzkázat, že náš tým je kolektiv zcela duševně normálních lidí, kteří dělají svou práci, k čemuž mají potřebnou kvalifikaci. I já osobně se cítím zcela v pořádku, ostatně mi to potvrdil nedávno i náš "závodní" lékař. Pokud tedy máte jakékoliv konkrétní (!) připomínky k práci Správy NP Podyjí, adresujte je k mým rukám, či na našeho zřizovatele - MŽP.

K petici jsem se připojil jako občan z dotčené oblasti, neb mi některé věci nejsou lhostejné a nemusí to nutně mít něco společného s mou profesí. Prostě vytvářet les (elektráren) v lese (stromů) je totální nonsens.

Přeji hodně zdraví, především duševního.

Tomáš Rothröckl, ředitel Správy NP Podyjí, zde na petičním archu občan




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...