Společně za propuštění dívek z Pákistánu

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#114

2013-12-12 03:17

nelibi se mi v teto petici prilisne zduraznovani Boha. adresatem jsou pakistanske matky, ktere maji promluvit do dusi svych synu. ale ony Boha a nase krestanske obyceje neuznavaji, pro ne jsou naopak neprijatelne . jejich vira v allaha a jeho svoleni krestany zabijet muze tuto dobrou myslenku obratit nezadoucim smerem a byt velice kontraproduktivni. rozhodne bych se v petici pro pakistanske zeny tolik Bohem neohanela. nechala bych to bez upresneni viry a nabozenstvi.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#115 Re:

2013-12-12 18:24:30

#114: -  

 Tradiční islám vraždu zakazuje. Džihádisté  mají islám pouze jako součást své ideologie, přičemž jejich hlavním cílem je ovládnout nějaké území všemi možnými prostředky, tedy i terorem.


Nepřihlášený uživatel

#117 Re:

2013-12-13 19:11:51

#114: -

V samotném dopise, který máte hned v úvodu  žádný důraz na víru, Pána Boha  a  náboženství není.  Tato diskuze se rozjela jen v připojených komentářích, které nejsou a nebudou součástí dopisu.  A pokud se v této výzvě, která pouze a jen z důvodu přístupu  širší věřejnosti   zvolila kvůi získání většího počtu  podpisů napříč republikou  formou petice ( ale petiční znaky nemá) komukoli cokoli nelíbí, nemusí se k ní připojovat. Děkujeme každému, kdo pochopil  také i její skrytý obsah a význam a koho případně  vyzvala k tomu, aby učinil, co může dle svých možností.