Otevřený dopis - Nechceme politruka hejtmanem Plzeňského kraje

Quoted post

Pamětnice

#105 Re:

2013-11-13 05:46

#24: -

Tuto petici nepodepíšu. Po r. 1989 jsme "odstranili" komunisty z vedení státu. V posledních 24 letech jsme měli většinou pravicové vlády. Kam to tyto vlády dovedly, vidíme všichni. Zejména ty v posledních sedmi letech -  pod vedením Topolánka a Nečase. Naše společnost už došla tak daleko, že jí vůbec nevadí bývalý komunista (komunistou od r. 1980 do r. 1989) a možná STBák Babiš. Před třemi týdny v parlamentních volbách nechybělo mnoho a hnutí ANO Andreje Babiše vyhrálo volby.

Pan Šlajs je schopný a pracovitý člověk, vyzná se v ekonomice kraje a myslím, že bude dobrým hejtmanem. Lidi, vzpamatujte se a přemýšlejte - komu a čemu slouží takováto štvavá kampaň?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#109 Re: Re:

2013-11-13 12:03:46

#105: Pamětnice - Re:

Jak může být bývalý prominentní komunista a absolvent vokovické sorbony být slušný člověk?

Copak slušný člověk mohl vstoupit do KSČ a ještě v ní dělat karieru? To máte nějaké divné

představy o slušnosti.


Nepřihlášený uživatel

#131 Re: Re:

2013-11-14 19:48:27

#105: Pamětnice - Re:

Padla otázka shora komu slouží tato kampaň? Slouží všem, kteří se  obáváme o svobodu. Viděla jsem projev p. Filipa  po těchto volbách a naskočil mi mráz po zádech, když a hlavně jakým tónem řekl, že "on"  bude muset  povolat k  osobní odpovědnosti ty soudruhy  v těch  okrscích , kde komunisté nezískali vyšší počet hlasů a když  poslanec KSČM  za Plz. kraj řekl, že je rád, že jejich ideologie zvítězila. Hrůza z toho, že by moje děti  narozené v r. 1989 a dále ztratily  svobodu, na kterou sice  nejsme hrdí  jako američané a kterou neumíme užívat k dobru nás všech, ale máme ji !!!  Každý kdo má trochu zdravý rozum  se musí starat o věci veřejné a dát najevo svůj postoj a bojovat proti zlu, jinak nás to zase  převálcuje. Komunistická ideologie je zlá, protože každá ideologie založená na nenávisti je  špatná a proti člověku a jeho základní, právům, na život, svobodu  a spravedlnost. Musíme nést odpovědnost,pokud jsme spolupracovali  se zlem, proto by členové KSČ  ( i ti bývalí)  neměli obsazovat žádné vedoucí  nebo jinak významné  posty. K.H.