My Sobotku nedáme

Quoted post

Bývalý volič ČSSD

#8 Re:

2013-10-28 18:55

#5: -

Jiří Paroubek odstoupil ihned po volbách, můžete mi prosím vysvětlit, na základě čeho se domníváte, že odstoupil proto, že pod několikaměsíčním tlakem médií prohlašovala celá řada voličů, že ČSSD nevolila právě kvůli Jiřímu, respektive kvůli jeho mediálnímu obrazu? Viz Váš první odstavec v článku.

Btw. osobně jsem nevolil ČSSD právě kvůli panu Sobotkovi - slušný, ovšem to není postačující podmínka, ale bohužel je pan Sobotka bez názoru - používá samé naučené floskule. A proto nás bylo více a ČSSD dopadla, jak dopadla... V podstatě ze stejného důvodu dopadla ČSSD na 20% jako před třemi léty - NEVYHOVUJÍCÍ PŘEDSEDA.

Jsem rád, že jsem takovou ČSSD nevolil.

Odpovědi

Irena

#28 Re: Re:

2013-10-29 09:07:52

#8: Bývalý volič ČSSD - Re:

Jiří Paroubek odstoupil na nátlak veřejnosti! Vajíčka byly to nejmenší co mu voliči ukázali.Tohle je opačný případ-kudla z vlastních řad, nátlak před volbami-jak se mu v tom asi pracovalo? Ješita Paroubek, stejně jako Zeman si nakonec založil vlastní stranu, místo aby se chytil za nos a jak mu to (jim oběma-Lev-spoz) jde, vidíme.

Jestli volíte podle lídrů a ne programu, tak..no i tak si říkám, že máme co si zasloužíme. Neštěstí prostě. Vždyt ten Babiš nemá ani stranu, nic. Myslíte že to co se kolem něj ted seskupuje ukočíruje? Já, ač člen čssd, bych mu to snad i přála. Chci už konečně stabilitu, fungující nejen právní řád.

čssd je velká strana s velkou základnou, logicky musí přijít starosti, je to stejné u všech velkých stran všude na světě a odjakživa, čím déle se neslyší hlas základny a občanů, tím hůř, plus naše specifika s Klausem a jeho strkáním nosu do všeho, skoro pohřbení ods a to samé Zeman jen vůči čssd. Ted si ty dva budou mnout ruce, jak se jim daří. Infa z 1. ruky od sousedů maj od Livie...krásně jim to jde. Bože pane bože za co-asi tak.

Honza

#33 Re: Re:

2013-10-29 10:28:41

#8: Bývalý volič ČSSD - Re:

Vzhledem k Vašemu názorovému postoji a schopnosti analyzovat podstatu problémů jsem i já (volič ČSSD) velmi rád, že nás nevolili obdobní resp. stejní občané jako jste Vy. Děkuji. Honza Pech