My Sobotku nedáme

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno My Sobotku nedáme


Nepřihlášený uživatel

#26

2013-10-29 08:56

Můj názor je,že pokud p.Sobotka stál v čele strany,před volbami,nemohou jej nyní jednoduše odvolat.Není to fér.J.Čumplíková

Nepřihlášený uživatel

#27

2013-10-29 08:58

K této petici se připojuje i má manželka Eva Krameriová,která není členkou strany,ale přesto jí tato nebojím se říci licoměrnost velice zasáhla.Oba jsme volili ČSSD a jsme postupem této samozvané frakce rozhořčeni.
Irena

#28 Re: Re:

2013-10-29 09:07

#8: Bývalý volič ČSSD - Re:

Jiří Paroubek odstoupil na nátlak veřejnosti! Vajíčka byly to nejmenší co mu voliči ukázali.Tohle je opačný případ-kudla z vlastních řad, nátlak před volbami-jak se mu v tom asi pracovalo? Ješita Paroubek, stejně jako Zeman si nakonec založil vlastní stranu, místo aby se chytil za nos a jak mu to (jim oběma-Lev-spoz) jde, vidíme.

Jestli volíte podle lídrů a ne programu, tak..no i tak si říkám, že máme co si zasloužíme. Neštěstí prostě. Vždyt ten Babiš nemá ani stranu, nic. Myslíte že to co se kolem něj ted seskupuje ukočíruje? Já, ač člen čssd, bych mu to snad i přála. Chci už konečně stabilitu, fungující nejen právní řád.

čssd je velká strana s velkou základnou, logicky musí přijít starosti, je to stejné u všech velkých stran všude na světě a odjakživa, čím déle se neslyší hlas základny a občanů, tím hůř, plus naše specifika s Klausem a jeho strkáním nosu do všeho, skoro pohřbení ods a to samé Zeman jen vůči čssd. Ted si ty dva budou mnout ruce, jak se jim daří. Infa z 1. ruky od sousedů maj od Livie...krásně jim to jde. Bože pane bože za co-asi tak.


Nepřihlášený uživatel

#29 SobotkA

2013-10-29 09:47

Sobotka je chudák, charisma má asi jako záchodový prkýnko. Jen ho nechte šéfovat, příště bude mít ČSSD ne 20, ale 15%.
Bohumil Jiroušek

#30

2013-10-29 10:14

Rozhodně podporuji předsedu B. Sobotku, ale proč máte petici jen pro členy ČSSD? To, že pánové Škromach a Hašek nejednají vůči němu "přátelsky", přece vidí i nečlenové, voliči i občané - potencionálního premiéra bych si měl vážit i jako nečlen. A v tomhle směru je B. Sobotka rozhodně přijatelnější než chování jeho oponentů z řad ČSSD.

Nepřihlášený uživatel

#31

2013-10-29 10:16

Nejsem sociální demokrat, nikdy jsem ČSSD nevolil, ale B. Sobotku pokládám za relativně slušného levicového politika a na rozdíl od všeho schopných kariéristů, křiváků a podrazáků (Hašek, Škromach a spol.)řízených z Hradu pomstichtivým a mocichtivým medvědářem Zemanem, ho pokládám i za skutečného sociálního demokrata, který chtěl stranu přetvořit, otevřít a modernizovat. A tahle povolební křivárna, resp. puč a zároveń harakiri soc.dem. v přímém přenosu je špatnou zprávou pro celou zemi, protože prohlubuje chaos, nejistotu a téměř absolutní moc v zemi dává do rukou alkoholika s hypertrofovaným egem a touhou po nikým a ničím neomezované moci. Z toho pána na Hradě a jeho poskoků je mi velmi nevolno a hlavně smutno, protože ho na Hrad zvolili občané této země v přímé volbě... Mnozí teď možná pláčou, ale už je pozdě.

Nepřihlášený uživatel

#32

2013-10-29 10:26

Co k tomu říct? Jen asi tolik, že je to ze strany aktérů tohoto PUČE pěkný svinstvo. Hašek se může tisíckrát zaklínat, že on nic neinicioval, když jeho konání již od srpna signalizovalo, že se tak dřív nebo později stane. Šlo jen o to kdy a jak. Je to Zemanův patolízal a podržtaška. To co vyvolal ještě víc znechutí občany a preference ČSSD brzy klesnou pod 13%,vláda do konce roku nebude, stejně tak jako rozpočet.Hašek a jemu podobní zřejmě zapoměli, jaké stanovy strany na sjezdu v Ostravě schválili. Perzonální změny ve straně se přece musí dít podle pravidel stranického rozhodování
Honza

#33 Re: Re:

2013-10-29 10:28

#8: Bývalý volič ČSSD - Re:

Vzhledem k Vašemu názorovému postoji a schopnosti analyzovat podstatu problémů jsem i já (volič ČSSD) velmi rád, že nás nevolili obdobní resp. stejní občané jako jste Vy. Děkuji. Honza Pech


Nepřihlášený uživatel

#34

2013-10-29 10:33

akt prvního místopředsedy považuji za akt ubohosti a vážné poškození soc.demokratů v očích voličů,odpovědnost za "vyhrané volby" se měla řešit na sjezdu a ne před úlohou sestavit vládu,nyní to vypadá,že ČSSD opravdu jde jen o koryta a posílení SPOZ-myslím si ,že volič ČSSD opravdu nemá jitrnici na hlavě

Nepřihlášený uživatel

#35

2013-10-29 10:41

byl bych rád kdyby ČSSD vyšla z této krize ještě více silnější než byla
Irena
Nepřihlášený uživatel

#36

2013-10-29 10:43

Podržme Sobotku ať může sestavovat vládu! Dejme najevo co si myslíme o nadvládě z Hradu a upatlaných pučistech-děkujeme za ostudu a podraz - odejděte, umožněte státotvorný vývoj země.  Zeman je velký hráč a tohle je jeho hra. Hra o demokratický vývoj a stabilitu země. Hra o demokratickou ČSSD, zodpovědnosti k voličům a téhle zemi.Kdo chápe, podepíše.
Irena Krausová, řadový člen MO Neratovice

p.s. Hašku Hašku .. fakt si myslíš, že zajímáš Zemana?...Že si to ty, kdo dá směr ČSSD? V téhle hlavní roli ochotnického divadla máš za 5.Tak sis užil, potlesk se nekoná.Škromachu umíš nadzvednout mandle co tam jsi kde komu. Umíš se zamyslet i nad sebou? Chce tě "lid" téhle země? Kdy? Jakou osobní zodpovědnost vyvodíte-celá vaše parta? Hrozí sebereflexe;)??

Marcela

#37

2013-10-29 11:39

Dobrý den,nejsem členkou ČSSD , ale váš volič a doufala jsem ,že Hašek spol. Dá pokoj a bude se soustředovat na práci pro nás Všechny! Ale bohužel je to stejný korytář jako ODS a TOP . Fuj ! že mi ruka neupadla! Pane Sobotko vydržte a všechny je vyházejte at si udělají svojí stranu. Za špatný volební výsledek může hlavně Hašek a spol. Francová
Jirka Hladík

#38 Re: Petice jen pro členy a členky ČSSD

2013-10-29 11:52

#30: Bohumil Jiroušek -

Existuje i petice otevřená pro všechny: Petice na podporu Bohuslava Sobotky jako předsedy a lídra ČSSD, která je také na této platformě. Jejím iniciátorem je Jan Pilgrim.

Současná situace je způsobena konfliktem mezi různými orgány uvnitř ČSSD, konkrétně mezi předsedou strany a předsednictvem strany. Cílem této petice je dát členské základně možnost se vyjádřit. Náš stranický intranet bohužel zatím petice neumožňuje, takže jsem musel volit tuto otevřenou formu. Spoléhám se na čestnost jak členů a členek ČSSD, tak i ostatních lidí, že tuto věc pochopí.

S pozdravem,

Jirka Hladík, iniciátor petice


Nepřihlášený uživatel

#39

2013-10-29 11:54

Tím, co nejvíce poškodilo ČSSD, je hanebné tajné separátní jednání pánů Haška, Tejce, Škromacha, Zimoly a Chovance s prezidentem Zemanem. Tito by měli rezignovat na své funkce v ČSSD. Nesmíme dopustit, abychom dopadli jako lokajská SPOZ v těchto volbách.

Filip Outrata,
MO 04, Praha 4
Baron Pomeranč

#40

2013-10-29 11:57

Kdyby šla ČSSD do voleb s Haškem jako lídrem, nedostala by ani 15%, s Tejcem tak 8%, to ať si to ti hoši uvědomí. Hlavně aby si to uvědomil i pán velkomožný Zeman, naparuje se na tom hradě jako kohout na hnoji.

ČSSD jsem nevolil, ale Sobotka je alespoň osobnost, narozdíl od těch kolegů Tejců a Hašků !!!


Nepřihlášený uživatel

#41

2013-10-29 12:32

Nerozumím tomu, proč většina předsednictva průběžně neupozorňovala na některé chybné kroky B. Sobotky ve volební kampani. Měli na to 3 měsíce! Co hlasitá podpora všech krajských lídrů na programové konferenci na Smíchově? Předseda se podřídil většinovému názoru širokého stranického grémia a podpořil Rusnokovu vládu s cílem vyvolat předčasné volby (s následnou menšinovou vládou ČSSD). Teď by jej měl Zeman automaticky pověřit vyjednáváním o sestavení vlády. Pokud by měl B. Sobotka odstoupit za to, že přes faktickou nepodporu poloviny vedení strany ztratil od posledních voleb desetinu voličů,co by měl udělat hlavní volební manažer Chovanec? A co Zeman, který ztratil 3/4 svých voličů?

Nepřihlášený uživatel

#42

2013-10-29 12:37

Ať Judr Sobotka či Judr Dienstbir neblbnou , blbne i Judr Hašek, já myslím ,že to využijí jenom jiné strany. Nakonec se musí dohodnout , ale bude pozdě , prostě ve vedení nejsou zkušení lidé ,ale nezodpovědní mladící bez životních zkušeností.Vyměnit všechny !!!!!

Nepřihlášený uživatel

#43

2013-10-29 13:00

bez komentáře, souhlasím. Podporu předsedovi jsem poslala již včera tj. v pondělí 28.10.2013.RDu
Irena

#44 Re: Re: Petice jen pro členy a členky ČSSD

2013-10-29 13:06

Vláďa

#45

2013-10-29 14:04

To co předvedli pánové Hašek a spol je hnus a mravní bahno. Stojím nyní za B. Sobotkou,i když není
100% /ale kdo je/ o to víc. Co to je za člověka, který si jeden den s B.Sobotkou potřásá rukama a druhý den po utajovaném jednání s presidentem mu píchne kudlu do zad a sám se jako 2. nejvyšší představitel strany vyviní z odpovědnosti za volby. Kdo za tím stojí? President? A nebo touha pana Haška po premiérském křesle? Kdyby nyní byly další volby dopadla by strana díky pánům Haškovi a spol jako ODS, protože podvedli voliče. Kde je slibovaná jednota? Keci v kleci.
sir

#46 To se nedělá

2013-10-29 14:36

Pokud si říkáme demokraté, tak máme ctít demokratické principy a byl-li přítel Sobotka zvolen předsedou strany sjezdem, tak ať ho odvolá orgán, který je k tomu kompetentní a ne parta zapšklých konkurentů, kteří chtějí lepší korýtka než dosud mají a proto dávají všanc nejen svou čest, ale čest celé strany. Místo aby se domlouvali, jak volební program ČSSD co nejvíce prosadit i za stávajícího výsledku voleb, tak se začnou boxovat. A názory, že Sobotka není dost charismatický asi volají potom, aby nás vedli mluvkové (nebo raději diktátoři).

Nepřihlášený uživatel

#47

2013-10-29 14:47

Bojujme za pana Sobotku!! Je to inteligentní a slušný člověk s perfektním vystupováním. Braňme takové politiky před lidmi všehoschopnými, hlavně podrazáky a vlezprdelkové.

Nepřihlášený uživatel

#48

2013-10-29 14:58

Nevím, jestli to pomůže, ale je to lepší než úplně mlčet.
Petr

#49 Odporný vnitrostranický puč

2013-10-29 15:06

Za nízký volební výsledek může zejména Hašek, Škromach a podobní, kteří evidentně neustále rozkládají stranu zevnitř. Proč nepřestoupí ke SPOZ?
Co ovšem tato parta kariéristů předvedla hned po volbách, se ovšem již vymyká středoevropské kultuře a posouvá zemí kamsi na dálný východ.
Ing. Petr Hajný, nečlen žádné politické strany.

Nepřihlášený uživatel

#50

2013-10-29 15:37

Proboha neblbněte ,lidi nás přištč nebudou volit.