Výzva zastupitelstvu Městské části Praha 13

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#87 "dobré jméno" investora

2013-09-19 07:45

Opravdu je to předimenzované - vše už tu bylo ostatně řečeno, ale hrozné je i chování investora. Snažím se věřit, že na radnici P13 opravdu věděli stejně tak málo jako my, občané (dle vyjádření p. Vodrážky v E15). Investor řeší celou situaci tajně, pokoutně a na poslední chvíli. Nelíbily se mi už "čachry" okolo navrácení Billy do rekonstruovaného objektu - bylo sděleno, že to bude na jaře, ale v té době teprve začínali bourat = je evidentní, že to vůbec neměli v plánu, takže to co se k nám dostalo za info, byly lži. Taktéž navrácení pošty a knihovny - bylo sděleno, že se od objektu vrátí, ale pravda to není.

Odpovědi

Michal H.

#88 Re: "dobré jméno" investora

2013-09-19 08:00:47

#87: - "dobré jméno" investora

knihovna tam bude, pošta také.

Zavřít Billa se asi musela, pokud jste viděl, co se tam vše bouralo. Ale hlavně OC Lužiny se těm sousedních pozemků zbavili hned po prodeji a současný britský vlastník se jen směje, že mu děláme zdarma reklamu, sami jsme si schválili takový územní plán a nakonec že to pujde do velké EIA bylo jasný všem.

Osobně si myslím, že 99% zdejších námitek nakonec neobstojí, protože je to lokalita u metra a žádnou normu ani náhodou neporušují, bnezabírájí ždnou zeleň. Podle mě je to celkem dobře vymyšlené, architektonicky i pěkné. Buď dostanou povolení nebo si počkají na odškodnění jako v Plzni.