Petice proti snížení počtu družstev v ligových soutěžích kuželek

Quoted post

krákora

#31 můj návrh tvaru soutěží - z diskuze na mém webu - můžete se zapojit

2013-07-29 17:01

ano, i já souhlasím a vždy jsem to tvrdila a všude a neanonymně a i do očí, že od NBC je to hovadina - nelze však toto jejich rozhodnutí změnit hned, psal o tom i Jirka Jančálek v nejedné odpovědi, a to protože není množstevní podpora ze strany představitelů jiných zahraničních svazů

takže co přináší můj návrh pro dvoustovkaře a stovkaře a i místní protestující ligáče?:

1) hráč (200 i 100) se může probojovat na MČR z okresu přes kraj, finále, může i vyhrát a na MS nyní hrát nemůže

proč, protože nehraje dlouhodobou soutěž na 120 HS

takže v mém návrhu (devět vyhlášených turnajů jednotlivců) je možnost postupu na MČR a odtud do repre na MS umožněna tímto způsobem:

- hráč (100, 200) se zúčastní např. minimálně pěti turnajů (devět vyhlášených) pro jednotlivce - to zase není za rok moc - zúčastní se variantní dlouhodobé v ČR vyhlášené soutěže a tím splní podmínku dlouhodobé účasti v soutěži na 120HS a to soutěži vyhlášené přímo ČKA
- hráč (100,200) postoupí mezi nejlepšími ze žebříčku jednotlivců přímo na finále MČR, může to být i 120-cítkář - o té konkurenci a soutěžní variabilitě to i je
- hráč (100, 200) nepostoupí přímo z turnajového žebříčku, ale postoupí přes klasický postupový klíč na MČR - také toto je možné, splnil účastí na dlouhodobé soutěži podmínku NBC

- hráč (100 a 200) má totiž při účasti na pěti turnajích možnost postoupit z MČR přímo na MS

- kdo nechce reprezentovat z dvoustovkařů a stovkařů, hraje si dál své soutěže a může si testovat svoji úroveň v postupové klasické soutěži o účast ve finále na MČR a i třebas zvítězit ... že neche bojovat o účast v reprezentaci a na MS, to je pak jasné z jeho neúčasti v oněch turnajích

takže tento můj návrh obsahuje ve své podstatě
- dvojí možnost vybojovat si účast na MČR, odkud přímo na MS pro libovolného hráče
- o jeden herní den pro kuželkáře více, jak nyní - a to při snížení počtu družstev z 12 na 10

chápeš ten navrhovaný systém?

Odpovědi

cholerikscinty

#32 Re: můj návrh tvaru soutěží - z diskuze na mém webu - můžete se zapojit

2013-07-29 19:01:09

#31: krákora - můj návrh tvaru soutěží - z diskuze na mém webu - můžete se zapojit

to ale znamená, že kdokoliv se může zúčastnit MČR aniž by hrál soutěž družstev, jen být registrován , a v případě úspěchu může hrát i na MS ! Mělo by to tak být .