Petice pro Nechceme Česko Romskou vlajku

Quoted post

UČITEL

#42 Re:

2013-07-17 18:46

#9: UČITELKA -

Drahá paní či slečno, jestli jste skutečně učitelka, potom potěš koště. Pište čárky, nepište Caps Lockem jak splašená nána. Skutečně se musíte nechat vyprovokovat takovou hloupostí? Jako "elita národa" byste měla být rošku imunní na populistické řeči, provokace umělců a prvoplánová hesla. Jestli něco (jakože spíš nic), tak byla ta vysoká škola dobrá na trošku kritického myšlení a občas prozření, že nás někdo manipuluje. Já netvrdím, že tu nejsou problémy s cikány, ale jsou horší a palčivější problémy - morální i finanční (a těch pár korun z dávek opravdu nepřetluče šedé praktiky u všeliajkých bílých pánů a paní). Jako učitelka byste měla spíše jít příklad, budovat v dětech a lidech kolem Vás pozitivní přístup k životu a ne jednoúčelovou destrukci. Pokud můžete dejte po prázdninách dětem raději úsměv a zeptejte se s opravdovým zájmem, co dělali o prázdninách, místo abyste tu jak ukvokaná kvočna psala stokrát napsaná hesla, která tak ráda opakuje skupina "vlastenců", obvykle manipulovatelných/manipulujících vylízanců. 
Problémy s menšinami jsou po celém světě, nedělejte z nás unikát, kdysi mi kamarád z Itálie říkal, že máme být za ty naše cikorky rádi, že jsou to oproti jiným menšinám takoví "gentelmani" ;-)

Odpovědi

David
Autor této petice

#44 Re: Re:

2013-07-17 19:13:12

#42: UČITEL - Re:

Pane učiteli máte tam nedostatek.Píše se trošku a ne rošku.To že vám váš kamarád z Itálie něco řekl kdysi,kdysi bylo kdysi,ale dnes je dnes bohužel skutečná realita.Takže by jste se měl též zamyslet nad tím co píšete.Paní Učitelka není třeba paní Učitelka jako taková,může být Učitelka v něčem jiném a k tomu nepotřebuje pravopis.Všem nám jde o společnou věc a to takovou že toto prostě nechceme a nehodláme na dále tolerovat.Já jsem Čech,vlastenec ale tím že píšu petici proti této věci a nesouhlasím s tím co tu cikáni dělají a jaké trestné činnosti páchájí.Mě mohou už snad jen vylízanci či prodejné děvky nazvat rasistou a Náckem,to je jediná jejich obrana.Hold systém nastaven tak aby ve výhodě byli neustále cikáni od roku 89 doposud se jim daří,ale tomu zatrhneme tipec a oni pomažou z této země,pač je tu nechce víc jak třičtvrtina populace Českých obyvatel.Má pocta.

na plnou hubu a bez servitek!!!

#821 Re: Re:

2013-07-23 12:04:37

#42: UČITEL - Re:

na to Ti sere pes jak se maji jinde..v cr jsme v prdeli kvuli cernej drzkam a kretenum co nam vladnou! a buzerovat ostatni misto aby jsi stal za nami..jsi taky cikan ne? dmnte