Petice pro Nechceme Česko Romskou vlajku
Odpad
Podle mě je ten Rom co to vymyslel tální úchil . Pryč s těmi krypli
česko romská vlajka
Cože?
Dělají si legraci? No jo, národnostní menšina má dneska víc výhod než běžný občan ČR - proč nemáme stejná práva a povinnosti? Začne to vlajkou, pokračujíce změnou textu hymny (namísto "...země česká, domov můj" bude "země česko-romská domov můj?" Lidi nenechme si to líbit, jak povolíme jednou, půjde to čím dál tím víc z kopce a tato překrásná zemička půjde s prominutím do kopru.... Probuďte v sobě vlastenectví :)
Re: vy jste lamy -))))
#791: radek - vy jste lamy -))))
Umělecké dílo které zhanobilo českou státní vlajku,kdyby takhle zhanobil slovenskou už by asi byl za mřížema,jinak kdyby se to u nich ujmulo chtěli jít na vládu aby se začala používat tak žádná propagace ale chtěj ze sebe cikáni udělat občany této země aby mohly ještě víc vykřikovat že jsou tu doma.Měl by sis pořádně prostudovat všechny dostupné příspěvky tohoto tématu je k tomu video kde je výběrové řízení na novou česko romskou vlajku tak tu nepiš hovadiny.
http://radek-velicka.cz/?p=11079 sám seš lama a kdoví jestli nejseš jeden z těch cikánomilů
Re: Re:
na to Ti sere pes jak se maji jinde..v cr jsme v prdeli kvuli cernej drzkam a kretenum co nam vladnou! a buzerovat ostatni misto aby jsi stal za nami..jsi taky cikan ne? dmnte
Re: Černá síla.
jj taky jsem ji nahlasil a stejne se nic nedeje...zurivost a tendence vzit do ruky macetu pri cteni tech prispevku se mi dere pod kuzi cim dal tim vic!svine cerny a v Op maji napsano narodnost Ceska..takze wtf rasismus?
Národnostní menšiny v ČR
když vloží každý něco pro něj charakteritické to bude krásna koláž.........
| This discussion has been closed. |
PREČ S CIGÁŇMI