Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#4028 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-07-12 08:07

#4026: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo

Máte strašně zjednodušený pohled na svět. Pohraniční stráž byly jednotky ČSLA. Žádný branec se nemohl rozhodnout nebo jakkoliv ovlivnit, zda tam bude nebo nebude poslán. Platilo pravidlo, že jste nesměl sloužit ve stejném kraji, nebo v sousedním okrese jako bylo vaše bydliště.

Nesmíte se tolik dívat na současnou interpretaci tehdejších dějin v TV. Současná televizní propaganda se pravdivostí moc neliší od toho, čím nás krmila televize před rokem 1989. Daniela Drtinová je reinkarnace Jiřího Jambora (zeptejte se někoho, kdo to byl) z 80. let.

Platí Vaše odsouzení pohraničníků taky pro US Border Patrol?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#4029 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-07-12 09:13:35

#4028: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Jistě, pokud v Patrol slouží (sloužili) týpky jako Sloup, komunista, nechávající vraždit ze zálohy ty, kteří chtějí USA OPUSTIT.

Pro mne je neskonale vhodnější přirovnat Pohraniční stráž k jednotkám SS-Totenkopf, ostraze koncentráků. Stejní vrahouni, stejné dráty, stejné lidské i psí bestie. Bratři: rudí a hnědí fašisti (nebo rudí a hnědí komunisti, to je totéž).

Mimochodem, lžeš jako komunista vždy. Pohraniční stráž původně NEBYLY jednotky ČSLA, když o tom nic nevíš, lháři, tak si to napřed zjisti. A když byl, tuším, v roce 1965 učiněn pokus je začlenit pod armádu (zrovna jsem "plnil nečestnější občanskou povinnost"), bylo to opravdu zajímavé sledovat: neobyčejnou nasranost lampasáckých zločinců od PS (mluvím o nich, záklaďáci u PS je jiný problém) - přišli o své výhody oproti "normálním" lampasům - a naopak opovržení, které vůči nim, někdy i docela otevřeně, dávali najevo i důstojníci ČSLA.....




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...