Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#4025 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo jsou tře

2013-07-12 07:09

#4014: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo jsou třeboňš 

 Do mého vzdělání Vám nic není, jste snad kádrovák?.-) Jsem se svým vzděláním celkem spokojen, věřte mi:-) Nebuďte si tak jistý, že omezeným chováním jsou postiženi právě a pouze Vaši oponenti...v takových soudech bych byl vždy opatrnější...:-)

Vaše slovíčkaření a pokusy filosoficky vysvětlovat ( a tím i překrucovat ) mé myšlenky, mě přestávají bavit. A přirovnávat naše legální politické protesty k chování komunistů před rokem 89 je ukázkou toho, že nejste jen nestranným pozorovatelem a "ochráncem demokracie", ale naopak vemi zaujatým... :-)

Vaše směšně navozovaná paralela "máte na to ze zákona  právo, ale máte smůlu, stejně Vám to nepovolíme" je zcela mimo mísu.... od začátku šlo, jak ve formě petice, tak v následných akcích, o politický protest, který má plnou oporu v zákonech ( jak jste sám, zřejmě nerad, přiznal:-) ... že soudružka Baborová tlak neustála, znamená jediné: nebyla připravena vstoupit do politiky, protože opozice k politice patří ( alespoň v demokracii:-) V této zemi je obrovská spousta politiků, která musí denně čelit mnohem razantnějším útokům a mnohdy, díky až hroší kůži, s bravurou vše ustávají....

Pokud nevidíte rozdíl mezi chováním komunistů před rokem 89 a mezi současnými občanskými protesty, je mi Vás upřímně líto... 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#4027 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo jsou

2013-07-12 08:00:45

#4025: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo jsou tře

Tak trochu jsem cítil, že se svým vzděláním nebudete chtít chlubit. To nemá s kádrováním nic společného, v každém lepším odborném časopise je u autorů článků uvedeno, jaké mají vzdělání a odkud.

Legalita a opora v zákonech není vše. Díky vedoucí úloze strany byla většina toho, co dělala KSČ před rokem 1989 zcela legální a měla dokonce oporu v ústavě. To, že byli všude preferováni straníci mělo jasnou oporu v tehdejší ústavě. To, že lidem zabraňovali ve vykonávání jejich povolání mělo oporu v zákonech a ústavě (zase ta vedoucí úloha KSČ). Máte pravdu, opozice k politice patří. Jde jenom o to jak daleko tato opozice jde a jaké prostředky používá. Ospravedlnit si ale můžete cokoliv tak, jak to dělali právě komunisti před rokem 1989.

Není to vše na Vás moc složité? Neukvapujte se v odpovědi, dejte si čas abyste si to mohl v klidu promyslet!




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...