Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#3306 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-05 09:39

#3304: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

A jejda, další inteligent, ne, pokrytecká nejsem a prosím Vás, až mě budete chtít někdy ještě oslovit, tak bych prosila bez chyb. o Vašem pokrytectví. Ach jo, další , co nemohl chodit do školy nebo se přehlédl  :-((((.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3310 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-05 15:00:16

#3306: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Pokud nebudete dělat chyby sama, potom si zde klidně hrajte, na "soušku" učitelku češtiny. Bohužel tomu tak není, tudíž zde pouze vypadáte jako kráva...

Nepřihlášený uživatel

#3325 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-06 06:45:55

Drahá soudružko ( je toto oslovení pro vás dostatečným zadostiučiněním?.-) , zjistěte si, prosím, používání velkého písmena ve slovech Váš, Tvůj,... jde o výraz projevované úcty....pokud jsem jej nepoužil, značí to co....???

Když jste již u chyb, na začátku věty se píše velké písmeno....tedy "O vašem ( nebo v jiném, mnou výše zmiňovaném případě, Vašem:-) pokrytectví....

Nepřihlášený uživatel

#3326 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-06 06:46:19

Ale věřte mi, že se tu nechci šavlovat o nějaké hlouposti ... máte asi pravdu, že tu vášně v některých momentech převažují na argumentací...

Omlouvám se proto a budu Vám od této chvíle vyjadřovat Vámi požadovanou úctu, přestože s Vašimi názory hluboce nesouhlasím...

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...