Petice za zrušení diplomatického zastoupení tzv. státu Palestina

Quoted post

Znechucený

#32 Re: Re: Pokrytectví autora petice

2013-05-23 09:31

#31: ddd - Re: Pokrytectví autora petice

Vážený pane, pan Ziegler je pokrytecký červík, který hlásá názory tak, jak se mu hodí do krámu. Jeho blogy jsou proslulé silnou xenofobií, která si s nenávistí palestinských teroristů nezadá, protože stejně tak, jak oni nenávidí Izraelce, tak on nenávidí Rusko a nejradši by lynčoval každého, kdo si dovolí říct, že za komunismu se mu nijak zle nežilo. I to je podle tohoto fanatika zločin! Jeho velkým vzorem je zrůda jménem Havel, která souhlasila s bombardováním Srbska a podpořila M. Allbrightovou v cíleném zmaření životů mnoha civilistů. A takový člověk se tu bude ohánět peticemi, které mají zamezit vzniku samostatného státu Palestina? Tento fanatik, pro něhož je akceptovatelný jedině jeho vlastní názor? Nevím, zda čtete jeho příspěvky idnes.cz, ale já je sleduji už delší dobu a mohu Vám říct upřímně, že se děsím dne, kdy on  a jemu podobní fanatici se u nás ujmou moci!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#45 Re: Re: Re: Pokrytectví autora petice

2013-07-13 20:01:27

#32: Znechucený - Re: Re: Pokrytectví autora petice

Pan Ziegler není xenofobik, ale vy jste oikofobik. Vyprošuji si, abyste ho nazýval porkyteckým červíkem nebo jiným členovcem, vy brouku. Já také čtu jeho články a komunisty a rusáky nemám rád ze stejného důvodu jako on. Když jde o komunisty, nesmí se člověk zastavit před ničím. A jestli nazýváte Václava Havla zrůdou, dopouštíte se urážky na cti, což je o to horší, že hanobíte mrtvého, který se nemůže bránit. Z toho, co jste tu napsal můžu usoudit, že jste marxista, engelsista, leninista, stalinista, trockista, mussolinista, hitlerista, hirohitista, napoleonista, robespierrista, nabuchodonozorista, nerista, ferdinandista, kaddáfista mumbarakista, binládinista, hussajnista, alketsalista, plexzyszklowista, tapiokista, angsocialista, dobroditelista, voldemortista, suddista, brokenstarista, tigerstarista, čiscista, a čertcíco ještě.


Nepřihlášený uživatel

#95 Re: Re: Re: Pokrytectví autora petice

2014-01-03 23:39:50

#32: Znechucený - Re: Re: Pokrytectví autora petice

Víte, pane Znechucený, pan Ziegler je všechno možné, jen ne hloupý člověk. Pochopitelně na rodíl od vás. A vaše slova vás snadno usvědčují.

Hana Blechova
Nepřihlášený uživatel

#100 Re: Re: Re: Pokrytectví autora petice

2014-01-04 05:30:03

o Vazeny, negativni vztah k Rusku se u nas vytvoril predevsim diky ruske povalecne politice v zemych vychodniho bloku a nasledne diky okupaci Ceskoslovenska vojsky Varsavske smlouvy, iniciovane SSSR, jejimz pokracovatelem dnesni Rusko je. Neni tedy nasi vinou, ze vztah k Rusku je takovy, jaky je, tedy poznamenany temito skutecnostmi a ja na tom nevidim nic spatneho. Za komunismu se u nas zilo dobre opravdu jen tem, kdoz se zlocineckym rezimem kolaboroval nebo alespon tise prezival bez sebemensiho naznaku odporu.

A pokud v zaveru pisete, ze autor petice chce zamezit vzniku statu Palestina, budte tak laskav, vratte se k textu a laskave si jej znovu a pozorneji prectete. Uz v samotnem nazvu petice je neco zcela jineho, obsah je take jiny. Podle meho nazoru je ovsem navic  dost nevhodne, spis bych rekla neprijatelne, aby nas stat mel na svem uzemi ambasadu statu, ktery nami nebyl uznan, navic napechovanou vybusninami a zbanemi. Nemam predstavu, ze by se tu meli pohybovat predstavitele Fatahu, milovnici Jasira Arafata a k tomu neumetelove, kterym boucha pod rukama vlastni material a rikaji omu "pracovni uraz". Az budete mit priste potrebu nazvat nekoho fanatikem, zkuste se nejprve zamyslet nad obsahem a vyznamem jeho slov.

Jochanan

#141 Re: Re: Re: Pokrytectví autora petice

2014-01-05 05:34:29


Nepřihlášený uživatel

#142 Re: Re: Re: Pokrytectví autora petice

2014-01-05 05:36:15