Petice za zrušení diplomatického zastoupení tzv. státu Palestina


Nepřihlášený uživatel

#26

2013-05-20 19:27

Až budou chodit na 8 hodin denně makat, podpis odvolám. Házet kameny, střílet do vzduchu z AK (náboj stojí zhruba 1 USD - tam jídlo na den), sebevražedné útoky, rakety z Gazy - z toho daně na provoz státu nezaplatí. Takže si ho ani nezaslouží. Jsou to příkladní paraziti.

Nepřihlášený uživatel

#27

2013-05-21 07:24

Souhlasim s celym textem petice a dekuji tem, kteri ji sestavili a pripravili k podpisu.

Nepřihlášený uživatel

#28

2013-05-21 08:59

Jen vice a hlasiteji. Je treba, aby byl tento nazor vice slyset. Tim padem se z opacneho nazoru nestane obecne prijimany fakt...
SL

#29 Žádné spory

2013-05-21 09:33

Vše vyřešit spravedlivým soudem (na což doplatí Izrael) - to si přejí Slušní Lidé :
http://www.narod.tym.cz
Znechucený

#30 Pokrytectví autora petice

2013-05-21 09:51

Vážení, kdyby tuto petici vedl někdo jiný, podepíšu ji bez váhání. Ale jejím iniciátorem je pan Jan Ziegler, druhořadý novinář, který se netají svým havlismem a obdivem prezidenta, na jehož rukou lpí krev mnoha Srbů a který patřil k příznivcům muslimů. Stejný Jan Ziegler organizuje souběžně další petici, kterou vyjadřuje nesouhlas s nejmenováním pana Putny profesorem, a jak víme - pan Putna je velkým zastáncem multikultury a velmi propalestinský. Neodporuje si pan Ziegler náhodou? Jediné, co sám umí, je dávat do všech svých blogů plivance na Rusko, zemi, která narozdíl od krvavé Palestiny nikomu neškodí. Už to je pro mne důvodem, proč tuto pokryteckou petici nepodepíšu, a to právě proto, že nemám rád muslimy, jejich terorismus a nebudu se spojovat s našinci, kteří se na jedné straně tváří jako velcí antimuslimové, na straně druhé přímo vynášejí propalestinské obdivovatele.
ddd

#31 Re: Pokrytectví autora petice

2013-05-22 07:43

#30: Znechucený - Pokrytectví autora petice 

 Pan Znechucený, jestli si pan Ziegler odporuje, nebo ne, to není předmět tyhle petice. Tady se jedná o neexistující teroristický stát "Palestína" s neexistujícím národem "palestínců". Tenhle jakožto "národ" je politický výmysl posledních desetiletí pocházející z "neškodného" Ruska. Jinak Vami definovaná neškodnost Ruska je vééééélmi diskutabilní záležitost, ale to sem taky nepatří.

Znechucený

#32 Re: Re: Pokrytectví autora petice

2013-05-23 09:31

#31: ddd - Re: Pokrytectví autora petice

Vážený pane, pan Ziegler je pokrytecký červík, který hlásá názory tak, jak se mu hodí do krámu. Jeho blogy jsou proslulé silnou xenofobií, která si s nenávistí palestinských teroristů nezadá, protože stejně tak, jak oni nenávidí Izraelce, tak on nenávidí Rusko a nejradši by lynčoval každého, kdo si dovolí říct, že za komunismu se mu nijak zle nežilo. I to je podle tohoto fanatika zločin! Jeho velkým vzorem je zrůda jménem Havel, která souhlasila s bombardováním Srbska a podpořila M. Allbrightovou v cíleném zmaření životů mnoha civilistů. A takový člověk se tu bude ohánět peticemi, které mají zamezit vzniku samostatného státu Palestina? Tento fanatik, pro něhož je akceptovatelný jedině jeho vlastní názor? Nevím, zda čtete jeho příspěvky idnes.cz, ale já je sleduji už delší dobu a mohu Vám říct upřímně, že se děsím dne, kdy on  a jemu podobní fanatici se u nás ujmou moci!


Nepřihlášený uživatel

#33

2013-05-23 13:48

Naprostý souhlas.Lenc.

Nepřihlášený uživatel

#34

2013-05-27 13:30

naprosto souhlasím -pokud se hehodlají podřídit zákonům zemí kde hostují, ať si zůstanou doma, jednoznačně je islám náboženství hlásající násilí
Antiterorista

#35 slušnej fašismus tady v diskusi...

2013-06-10 17:00

...snad ze sebe máte radost! Zajímalo by mě, jak by se na vás tvářili židé, kteří trpěli v koncentračních táborech, kdyby jste jim zblízka ukázali cílenou genocidu národa tak, jak ji provádí Izrael za tiché podpory USA např. v Gaze...je to velmi smutné!
Penbene

#36 Re: slušnej fašismus tady v diskusi...

2013-06-11 22:08

#35: Antiterorista - slušnej fašismus tady v diskusi...

O jakém "fašismu" mluvíte? Fašismus a terorismus provádějí palestinští Arabové svými teroristickými útoky proti Izraeli. Jinak s nacisty kolaborovali muslimové, zejména palestinští Arabové s velikou chutí. Muftí Husejní se scházel pravidelně s Heinrichem Himmlerem, správcem vyhlazovacích táborů, žádal likvidaci všech Židů z Evropy, zejména z Maďarska, kam Adolf Eichmann dorazil roku 1944. Dále byly zakládány muslimské legie SS. 
Ve Svaté zemi palestinští Arabové také terorizovali židovské obyvatelstvo. První pogromy 1921-1922.
Další mnohem ničivější pogrom se udál v Hebronu v letech 1929. Tamní židovská komunita byla vymazána z povrchu zemského. Desítky Židů bylo zabito. A v letech 1936-1939 palestinští Arabové zahájili další sérii pogromů, stovky Židů zabili. Jediným nacistou ve zdejší diskusi jste tady vy! Ten, kdo schvaluje palestinský terorismus, je gauner.


Nepřihlášený uživatel

#37

2013-06-17 21:39

Pokud chce někdo násilím likvidovat jiný stát či národ, nemůže být uznán za právní subjekt, tedy ani oficiální stát.

Nepřihlášený uživatel

#38 KrávoRe: Re: Izrael nebo Palestina?

2013-06-18 16:24

Penbene

#39 Váš slovník vás prozrazuje,

2013-06-20 11:35

#38: - KrávoRe: Re: Izrael nebo Palestina?

hulváte. Zalkněte se svou nenávistí. Palestinské teroristy slušný člověk nemůže podporovat. Palestinští Arabové a obecně muslimové a jejich podporovatelé k nacismu tíhnou.


Nepřihlášený uživatel

#40

2013-07-03 19:35

Takto vznikajú mýty, ktoré si bežný človek neznalý histórie nevie overiť a stokrát opakovaná lož sa stáva pravdou. Ja som to doposiaľ tiež nevedela. teraz som sa o tom dozvedela viac na Facebooku : je to " pěkně zapeklitý problém" .
mordechaj

#41 zli arabski teroristi

2013-07-06 22:42

Bombový útok na hotel Krále Davida, který se uskutečnil 22. července 1946, byl útokem provedeným militantní revizionisticko-sionistickou skupinou Irgun na hotel Krále Davida v západním Jeruzalémě, v němž sídlily orgány britské mandátní správy v Palestině. Útok byl namířen na křídlo, ve kterém sídlilo kromě vládních kanceláří i CID (Criminal Investigation Division) a vojenské velitelství, jako odvetu za „Černý Šabat“ a následné protižidovské zátahy z 29. 6. 1946.
Útok nařídil velitel Irgunu Menachem Begin, pozdější premiér Izraele (1977–1983). Čas byl stanoven na 11:00. Členové Irgunu Josef Avni a Jisra'el Levi podminovali hotel pomocí dynamitu umístěného ve velkých konvích na mléko. Tyto konve se jim podařilo pronést v přestrojení za Araby a číšníky do spodních pater budov, do kuchyně. Když odcházeli, byli odhaleni, ale podařilo se jim prostřílet ven a utéct. Konví si nikdo nevšímal. Podle Beginova líčení byl CID varován telefonicky, ale podle Britů žádné varování nedostal. Některé vnitřní informace od britské policie, které během sedmdesátých let prosákly na veřejnost, údajně potvrdily, že Britové skutečně varováni byli. [zdroj?]

25 minut po údajném telefonickém varovaní došlo k explozi, která celé křídlo rozmetala a zabila 91 lidí (28 Britů, 41 Arabů, 17 Židů a 5 příslušníků dalších národností) a 45 bylo zraněno.[zdroj?] Některé zdroje uvádějí 92 zabitých.[1]

Nepřihlášený uživatel

#42

2013-07-11 05:56

v roce 2005 jsem měl možnost pobýt v Izraeli celý měsíc, poznal jsem její obyvatele jako milé, přátelské a pracovité lidi, naproti tomu od Palestince jsem byo okraden již v prvním dni pobytu, když jsem se opovážil v Betlémě mít na hlavě klobouk s hebrejským nápisem házeli po mně palestinští výrostci kamení. Po tom co jsem v Izraeli viděl stojím plně na straně Izraelců, mají plné právo se bránit proti palestinskému teroru, je to většinou jejich boj za přežití státu a jich samotných a je dle mého názoru plně legitimní.

Nepřihlášený uživatel

#43

2013-07-12 08:21

Siuhlasím ve všech bodech

Nepřihlášený uživatel

#44 Re: Pokrytectví autora petice

2013-07-13 19:44

#30: Znechucený - Pokrytectví autora petice

Pane Znechucený, tato diskuze je jen pro lidi, co umí číst. Pan Ziegler píše, že nesouhlasí s Putnovými názory, ale že by mu neupíral titul profesora. A pan Ziegler není žádným havlistou, protože jak říká, nekritický havlismus a klausismus vedou k hlouposti. Můžete ho nemít rád, ale jestli s něčím nesouhlasíte jenom proto, že s tím souhlasí on, nemáte moc pod čepicí.


Nepřihlášený uživatel

#45 Re: Re: Re: Pokrytectví autora petice

2013-07-13 20:01

#32: Znechucený - Re: Re: Pokrytectví autora petice

Pan Ziegler není xenofobik, ale vy jste oikofobik. Vyprošuji si, abyste ho nazýval porkyteckým červíkem nebo jiným členovcem, vy brouku. Já také čtu jeho články a komunisty a rusáky nemám rád ze stejného důvodu jako on. Když jde o komunisty, nesmí se člověk zastavit před ničím. A jestli nazýváte Václava Havla zrůdou, dopouštíte se urážky na cti, což je o to horší, že hanobíte mrtvého, který se nemůže bránit. Z toho, co jste tu napsal můžu usoudit, že jste marxista, engelsista, leninista, stalinista, trockista, mussolinista, hitlerista, hirohitista, napoleonista, robespierrista, nabuchodonozorista, nerista, ferdinandista, kaddáfista mumbarakista, binládinista, hussajnista, alketsalista, plexzyszklowista, tapiokista, angsocialista, dobroditelista, voldemortista, suddista, brokenstarista, tigerstarista, čiscista, a čertcíco ještě.

Jaka
Nepřihlášený uživatel

#46 Rovněž tímto protestuji proti - Nové směrnici EU o Izraeli,

2013-07-20 15:44

která všem 28 členským zemím zakazuje jakoukoli spolupráci s izraelskými subjekty na Západním břehu Jordánu, ve východním Jeruzalémě a Golanských výšinách. Protože to považuji za politizaci obchodu. Tato direktiva postihne i Palestince. v izraelských podnicích na Západním břehu jich pracují desetitisíce a o tuto práci velmi stojí, protože tam nejen dostávají třikrát vyšší platy než u palestinských firem či samosprávy, ale především vůbec mají práci, protože na palestinských územích je 21 procentní nezaměstnanost. Podle statistických údajů si vloni Palestinci v izraelských podnicích vydělali částku srovnatelnou s 9 % ročního rozpočtu samosprávy. Když ale tyto firmy nebudou mít finanční prostředky, první, koho propustí, budou právě Palestinci.

Aoi

#47 NESOUHLASÍM s touto peticí,

2013-08-08 22:13

Je NESPRAVEDLIVÁ vůči Palestincům.
Penbene

#48 Re:Pročpak?

2013-08-13 10:36

#47: Aoi - NESOUHLASÍM s touto peticí,

Pročpak?

A co říkáte tomu?

"

"Žádný palestinský národ neexistuje. Vytvoření palestinského státu je pouze prostředkem pokračování našeho boje proti státu Izrael za naši arabskou jednotu. Ve skutečnosti dnes není žádný rozdíl mezi Jordánci, Palestinci, Syřany a Libanonci. O palestinském lidu mluvíme dnes pouze z politických a taktických důvodů, protože národní zájmy Arabů vyžadují, abychom jako účinný prostředek boje proti sionismu vyzvedli existenci zvláštního 'palestinského národa'.

 

Jordánsko jako suverénní stát s definovanými hranicemi nemůže uplatňovat nároky na Haifu a Jaffu. Jako Palestinec si však mohu nepochybně nárokovat Haifu, Jaffu, Beer-ševu i Jeruzalém. Jakmile jednou prosadíme naše právo na celou Palestinu, nebudeme váhat ani minutu a spojíme ji s Jordánskem."

 

výrok Zahíra Músejna, člena výkonného výboru PLO v rozhovoru poskytnutém holandským novinám Trau, 31. 3. 1977



Více zde: http://pistis.webnode.cz/news/zadny-palestinsky-narod-neexistuje-/
Vytvořte si vlastní stránky zdarma: http://www.webnode.cz "

achabisko

#49 a co kdyby

2013-08-18 22:48

b*d A nestálo by za to zorganizovat nejprve petici na téma: Je Palestina stát anebo není, a teprve potom petit proti zastoupení ČR na ambasádě státu ? Proč hnedle na všecko gestem (pózou) a navíc odněkud "zprostředka", namísto od začátku :)
sk

#50 Re: odvolávám, co jsem odvolal....

2013-08-21 10:46

#23: michal - odvolávám, co jsem odvolal....

Takže žádat vládu aby podpořila to co sama podpořila je logické? Jsi snad pako? Petice je vždy proti.