Petice PARK KRAVÍ HORA

Quoted post

RAP

#19

2013-05-22 19:03

#3: -

Bohužel toto je demagogie. Mám pronajatou zahrádku na Kraví hoře ( a to si může pronajat kdokoliv, co se jen trochu zajímá)

a zahrádku jsme si pořídili hlavně kvůli dětem. Protože v parku z prominutím posr....... od psů dítě nemůžete pustit na trávník a nebo mít neustálý strach aby je nějaký pes nepokousal.  Rád bych tuto podpisovou akci zpochybnil, protože

desítky důchodců ze zahrádek s nimiž jsem mluvil tuto petici podepsalo, vůbec nepochopily všechny důsledky této petice, tzn. zrušení zahrádek. Pravděpodobně jim to nikdo při podpisu dostatečně nevysvětlil a mlel něco o ... více zeleném Brnu (což principiálně je určitě správné). A myslím, že takových lidí je více. Promiňte ale když město nemá ani peníze na údržbu stávajícího parku jak tedy bude zvládat trojnásobnou rozlohou. viz facebook -Zelená pro Kraví horu . Citace :

"Naše iniciativa nevznikla jen kvůli petici, ale chce se Kraví hrou zabývat komplexně. Proto jsme oslovili studenty Biskupského gymnázia a ti se sami zaměřili na stav laviček – a pojali to s humorem, který však přesně míří na jádro problému – zanedbávanou údržbu."

Za mě  nesouhlasím s peticí, je to nepochopení potřeb širší skupiny obyvatelstva, je to populistický diletantismus.

S pozdravem RAP

 

Odpovědi

Brnak

#22 Re:

2013-05-24 21:46:12

#19: RAP -

milý rapLe, děcek si na Kraváku hraje habaděj, mají tam dokonce vyhrazený pískoviště s prolízačkama, ještě sem neviděl, že by tam nějakej pes jakýkoli děcko ohrožoval, natožpak pokousal...:-D jestli máš ty nebo některý z tvých faganů fobii ze psů, je to tvůj problém, nikoli obecnej... takže být tebou zklidním hormon a su rád za to, co tam je či že tam nebudou komerční kanceláře a místo nich další zeleň... a stran zahrádek, jestli z toho hodlají udělat park, klidně, těch pár zahrádkářů se může jít hrabat v hlíně třeba na Vysočinu, tam je chalup dost... tož nazdar rapLe a těším se na tvé další průpovídky :-D