Putna profesorem

Quoted post

hetero-nekatolicka

#117 Jadro pudla

2013-05-21 23:58

Ono ale vlastne nejde o Putnu - jeho kauza hlavne zviditelnila ten propad akademickych pomeru a urovne VS studia. Dneska berem korupci na univerzitach jako neco samozrejmeho, cimz se ani nikdo nehodla zabyvat. Proto mohl byt treba podvodnik Bezouska 15 let nebo udavac Zahradnik dvacet let nedotknutelnymi celebritami:

http://neviditelnypes.lidovky.cz/veda-v-akademii-je-tabu-vic-nez-si-myslite-fpm-/p_veda.asp?c=A130409_085426_p_veda_wag

Odpovědi

heteroakademik

#119 Putnovi se zas tak moc neděje -- Re: Jadro pudla

2013-05-22 05:42:42

#117: hetero-nekatolicka - Jadro pudla

Je to lehce absurdní - a tento způsob petičnění zdá se mi poněkud nešťastným. Putnovi se vlastně zas tak moc nestalo. U nás je několik tisíc lidí, co profesory nejsou, ač mají větší odborné kvality než Putno - třeba jen proto, že na to nejsou prachy.

Když ale věci došly tak daleko, že "čestným" předsedou akademie věd je prachsprostý udavač, tak by se přece prvně měla psát petice za odstoupení toho práskače Zahradníka, pak těch, co ho dvacet let za různé protislužby kryli, a teprve pak třeba, že pan XY nebo paní YZ nejsou profesory. Nezapomeňte, že ten bezskrupulózní hoštapler vyhazoval lidi z práce na hodinu, když třeba jenom hrozilo, že by řekli pravdu o jeho minulosti - a srovnejte si to kauzou Putna.