Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#3041 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: význam slova "soudruh"

2013-05-20 19:17

#3038: Pavla - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: význam slova "soudruh"

Jistě jste si všimla argumentační úrovně lidí, jako je autor  #3040 Re: Re: Re.

Myslím, že se jedná o nedospělého jedince v předpubertálním věkiu. Kdyby takto mluvil doma, tak by ho táta přehnul přes koleno, sundal by si pásek a nařezal by mu. Na internetu ale může být jakkoliv vulgární a agresivní a nikdo mu za to nenařeže. Jistě si dovedete představit, jak se mu uleví, když někoho nazve vůl, nebo kráva. O nějaké argumenty zde vůbec nejde.

Odpovědi

Pavla

#3045 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: význam slova "soudruh"

2013-05-21 08:32:16

#3041: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: význam slova "soudruh"

Argumentační úroveň některých jedinců zde mě již nepřekvapuje, protože jejich argumenty odpovídají úrovni jejich IQ ( to je v rozmezí 0-30). Možná se fakt jedná o nějakého studentíka z gymplu nebo o nějakého "ubožáka", který toho v životě moc nedokázal a  net mu slouží k tomu, aby si zde zvýšil sebevědomí :-)). To máte tak, někdo si sebevědomí zvyšuje prací, studiem atd. a pak jsou individua, kterým stačí říct : ty vole, ty blbá krávo a až do večera si myslí, že jsou ředitelé zeměkoule. Jenže přes noc ten opojný pocit moc zmizí, tak hurá na net a znova : ty blbá krávo, ty vole, hovado..

Takovým lidem bychom se neměli smát, oni jsou frustrování a měli by na sobě zapracovat. ( kdo z těch komu je to určeno, nezná pojem frustrace, nechť použije slovník, předpokládám, že takoví lidé odborné slovníky ve své knihovně nemají, proto doporučuji použít net  )




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...