rybnicek_meziricko

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#26

2013-05-19 10:18

Co na to ochranáři přírody když jsou tam chránění živočichové a létající diamant - ledňáček . Zatím zde čtu pouze názory těch co se do míst chodí bavit. Nejsem z místa bydlím ale u fotbalového stadionu a živě si dovedu představit co ti místní lidé musí zažít, když jim tam nepřetržitě a jak jsem se dočet v tisku i několik dní za sebou hraje technohudba. A myslím, že každý si má užívat svůj majetek kokněte na internet tam zjistíte co je Skalického a co ne jednoznačně stavba na cizím pozemku.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#29 Re:

2013-05-19 12:12:25

#26: -

Vážená paní,vesnice je za kopcem a asi kilometr vzdálená od mlýna,hluk tam slyšet není ..... navíc obec si tolikrát zvala hygienu a ta nikdy nic nenaměřila.Pzemek sice zakoupila obec,když jeho majitel zemřel ale důvody jsou vcelku jasné,proč pozemek nenabídli p.Skalickému,má-li pozemky v okolí.Na místě rybníčku byla bažina a černá skládka a původní majitel proti této změně nic neměl,ještě dodám že rybníček tam je 20 let.

M. Karásek

#33 Re:

2013-05-19 17:37:46

#26: -

Techno muzika je v Meziříčku ve vsi sotva slyšet, několikrát jsem tudy procházel a snažil jsem se zjistit, co obyvatelům tolik vadí. 
Je fakt, že si spíše stěžují obce okolo.
Ale vše je v souladu s hygienou. Nejsem zaujatý ani na jedné straně.
Jen mě zajímala pravda, takže jsem tyto akce párkrát navštívil.
Překvapilo mě, že jsem se "technoparty" poznal vzdělané lidi, s vysokou školou.
A ne "feťáky", nikde jsem neviděl stříkačku a nic podobného, jak se všude traduje.
Je fakt, že marihuana smrděla všude, ale u nás ve vsi se pořádají zábavy pro mládež a vypadá to tam 100x hůře než  u pana Skalického.
Navíc obdivuju krásnou atmosféru mlýna, ke které rybníček určitě patří ! 


létající diamant

#37 Re:

2013-05-19 23:48:56

#26: - Jak vidím souvětí bez čárek, vyjadřování na draka, tak je mi úplně jasné odkud vítr fouká. Zase jeden z nich, co? Tak já Vás uklidním, dvacetšestko - já se tam bavit nechodím, ale když už jste nadhodil ten váš diamant - že by se mu líbilo na smetišti????

 

fr vídeň

#54 Re:

2013-05-20 16:39:40

#26: -

pozemek i stavba řádně zakoupeny. opatřte si informace ignorante a soudruhu. vesnice je vzdálena více než dva km. tak nekecejte, když jste tam nebyl a navíc v ďolíku, nazvati vás rohatým zvířátkem by byla urážka tohoto zvířátka. fr