Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#2910 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chtělo by to zlepšit porozumění čtenému textu

2013-05-07 21:40

#2907: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chtělo by to zlepšit porozumění čtenému textu

To, že se někdo podepisuje jako vrah bych fakt neřešil. Jak je psáno výše, okolo téhle iniciativy se motají hloupoučcí lidé. Já se třeba nedávno na fb od studentky JČU dověděl, že "dělníci v této zemi mají ve většině případů ke slušnosti daleko". Tak ať si husička žije v iluzi, že je něco víc, když studuje provinční univerzitu, kam vezmou každýho blbce, však on ji život naučí. A nejen ji. Už se ani nerozčiluju, jen to u mě vyvolává shovívavý úsměv, kterým se zpravidla obdařují chudí duchem.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#2911 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chtělo by to zlepšit porozumění čtenému textu

2013-05-08 06:05:18

#2910: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chtělo by to zlepšit porozumění čtenému textu

Dělníci mají ke slušnosti daleko... no, na to musela husička asi dlouho studovat, minimálně 8 let na třeboňském gymplu, aby k tomuto závěru došla. Víte, já si myslím,že úroveň českého školství strašně poklesla, že min .Bc získá i student z Třeboně, který se zde podepisuje jako vrah Mašín. Teď pláčou nad státními maturitami, ale kdyby se věnovali škole a neposkakovali na náměstí, nejezdili radit hejtmanovi, tak by to také bylo o něčem jiném.

Nedochází jim, že někdo těma rukama prostě dělat musí, ale dnešní studentíci potřebují ruce jen k tomu, aby mohli psát na pc nebo na mobilu a zvedat sklenice s pivem. Co si budeme nalhávat, chytří nejsou, rozhled nemají a rukama se také neuživí, pokud je nevezme JCU, tak nevím, jak se budou živit.

Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...