PETICE proti spalovně biomasy ve FRÝDLANTĚ NAD OSTRAVICÍ

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#21

2013-05-05 18:20

Nevím,kterého pitomce tohle napadlo,ale nedávno jsem se vrátila z rRakouských Alp,krásná krajina,všechny stavby jsou doladěny s přírodou,žádný komín,žádná fabrika...na tak velké ploše.Proč my,Česko,tak malá země s krásnými přírodními zákoutími,dovolíme vůbec připustit hyzdění přírodních krás,ničit životní prodstředí.A to vše jen za prachy.Jsme zaprodanci.STYDÍM SE,za to co se v naší republice v poslední době děje a čeho je náš člověk schopen kvůli peněz.Je to tak ubohé!!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#100 Re:

2013-05-10 23:36:25

#21: -

Hm a proto mají v Rakousku spalovnu v centru Vídně. Takových spaloven biomasy tucty, a dovážejí polské hnědé uhlí, aby ho spalovali u sebe. Proč tedy rakušáci připuštění hýzdění přírodních krás, kterých mají ješt více než my?

Sammy

#105 Re: SOUHLAS

2013-08-18 05:09:04

#21: -

V TOMHLE SOUHLASIM ... PROTO JSEM SE PRESTEHOVAL DO KANADY PROTOZE NA TU NASI ROZPRODATELNOST A CHOVANI KTERE NEMA NIKDO NA SVETE POUZE CESI TAK SE MI ZVEDA ZALUDEK .... NECHCI MIT S CECHY NIC SPOLECNEHO STYDIM SE ZA VAS VSECHNY A KDYBY TO SLYSELI NASI VELIKANI CESTI TAK BY SE PREVALOVALI V HROBECH.... MALO CO MATE ZASRANY VZDUCH NA OSTRAVSKU, KARVINSKU A TRINECKU A POLSKE TOVARNY TO CHRLI VE VELKEM ALE HLAVNI JE VIDINA PENEZ A JAK VYDELAT CO NEJVICE PENEZ AT TREBA ZDECHNOU LIDI KOLEM ME ... SOBECNOST, VYSRANOST, NEMRAVNOST A NEZEJEM JEDEN O DRUHEHO = CESKY NAROD ..... PRO TENTO DUVOD JSEM SE ODSTEHOVAL DO KANADSKYCH HOR ....