Petice proti nespravedlivému posuzování Lékařské posudkové služby

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#63

2013-04-12 20:44

Ráda podpořím tuto akci,jelikož sama mám autíka a před komisí jsme byli...paní žila v hluboké totalitě,slušné chování jak k nám i dítěti jí bylo uplně cizí a arogantnost mě dorazila,vyjádřením,že synovi nic není.Po mém výstupu a řevu,který jsem v sobě neudržela nakonec soudružka doktorka nám dala druhý stupeň.Přitom v jiných městech se dává minimálně třetí...za příznaky co máme.
Celkové hodnocení v Liberci je prostě katastrofa!!A už by se s tím mělo něco dělat,jelikož sami víme,že s těmito dětičkama chodit do práce lze s těží a bez asistenta kterého si hradíme opět sami nám přijde příspěvek s kterým je pořád problém vhod:-)
Lituji maminky co jsou bez tatínka a mají tento problém,jelikož je to celkově velmi těžká situace a měla by být podporována nejen příspěvkem....
Denisa Polívková

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#66 Re:

2013-04-13 16:41:42

#63: -

přesně tak, práce s takovým dítětem je velice těžká a dosti náročná, jak na péči tak i na finance. I když nám tatínek neutekl a nyní mě propustili z práce právě díky synově diagnoze a náročnosti, tak jsme v háji. Jak bychom měli jinak podpořit dítě, aby to v rámci svých možností zvládlo? Tento systém se musí co nejrychleji změnit a my jim to musíme ukázat, že se nedáme zastrašit a že chceme žít ve státě, který je sociální a pro rodinný. Pokud nepomůže tato petice, tak jedině STÁVKA všech lidí, kteří to už nemůžou sami zvládnout. Nebuďme ovcemi, nebuďme slepé stádo! Naše děti čekají na naši pomoc, protože nikdo jiný jim nepomůže!!!!