NECHCEME FOTBALOVOU LIGU SE SLOVÁKY

Quoted post

ostnaty drot

#33 Re: budu profitovat aj cesi

2013-03-17 14:56

#32: slovak - budu profitovat aj cesi

pises mudro az mi to je cudne, ale pisem preto, ze vo svojom zivote som ani jediny (radsej takto) JEDINY jeden krat nezazil aby cech nemal posledne slovo a nemal pravdu, takze sa tesim na ich pri****ne odpovede. Moje zivotne skusenosti s cechmi su zle zle, je to najnamyslenejsi narod na svete, nehovorim o prefikanosti, lenivosti a ich vychcanosti, zle zle zle a tak radsej ako podporu tvojmu prispevku pisem NIE s cechmi nikdy, verte mi s cechmi NIE

Odpovědi

Michal

#37 Re: Re: budu profitovat aj cesi

2013-03-18 00:45:30

#33: ostnaty drot - Re: budu profitovat aj cesi

ostnaty drote: Je mi líto a mrzí mě, co píšeš o Českém národu. Bohužel s tou namyšleností, vychcaností a sobeckostí ti musím dát za pravdu. Když nás takto vidí Slováci, vidí nás tak určitě i mnoho dalších evropských zemí. Já osobně bych se slovenským stadionům, úrovni SK ligy a vlastně ničemu slovenskému nikdy neposmíval. Co když potom někdy bude ČR potřebovat pomoc? Logicky největší pomoc budeme žádat od Slovenska, ale za ty urážky a povyšování se nad SK národem bych se nedivil, kdyby Slovensko řeklo ne. Podívejte třeba na loňské MS v hokeji. Češi se vytahovali, že se Slovenskem nemůžeme nikdy prohrát a co se stalo víme. Proto se MY ČEŠI musíme naučit pokoře před ostatními a nehrát si na nejlepší!

Nogin

#41 Re: Re: budu profitovat aj cesi

2013-03-18 13:37:45

#33: ostnaty drot - Re: budu profitovat aj cesi

Tohle je petice, kterou podepisujou Česi tak by bylo fajn kdyby ses ty i  zbytek tvýho národa přestal cpát tam kam neptříš.