Záchrana TRN odd. Klatovy

Quoted post

hana

#46 Re: Re: Text petice je lživý, plicní se neruší, jen se stěhuje

2013-03-10 13:06

#43: Pavla Kalistová - Re: Text petice je lživý, plicní se neruší, jen se stěhuje

Vaší odpovědí jste Vaši lež přivedla k dokonalosti. Vy máte informace, že oddělení se má stěhovat a nikoli rušit? Proč jste to do textu petice nenapsala? Vy mystifikujete lidi vědomě? Prý je v petici, že nemocnice nic nevyvrátila ani nepotvrdila. Přečtite si svůj text ještě jednou. Nic takového tam není. Naopak tam píšete následující: "nemocnice se rozhodla toto oddělení zavřít". Už teď byste se podepsaným měla omluvit.

Můj názor na Vaši petici neznamená, že nepodporuju existenci plicního oddělení. Podporuju ho. Jen mi vadí, jak neférová je Vaše podpora.

Odpovědi

Rajec

#47 Re: Re: Re: Text petice je lživý, plicní se neruší, jen se stěhuje

2013-03-10 13:42:00

#46: hana - Re: Re: Text petice je lživý, plicní se neruší, jen se stěhuje

Informace o přestěhování je stejná spekulace jako váš názor. Nikdo Vás nenutil abyste podpisovala a nidko vás nenutil to tu komentovat. Slečna Kalistová informuje o tom jaké kroky podniká. Dle vašeho rozhořčení myslím, že víte víc než ostatní. Podepsali jsme celá rodina. Pokud se uskuteční to co píšete vy, pak už to tak jako tak nebude plicní oddělení přesně jak tvrdí ona. Pořád to budou intení lůžka.... Kdo chce psa bít vždycky si hůl najde.  Jsem zvědav, jeslti se pak vy omluvíte slečne Kalistové!!! Potřebujete-li si někde chlácholit svoje komlpexy dělejte to jinde a nekažte práci jiných. Já za ní stojím a i kdyby to nebylo tak jak tvrdí ona stejně se neurazím a ani bych nechtěl její omluvu. V našem státě je tolik černoty, že zareagovala naprosto spávně a je o krok před nemocnicí. Je to hrdinský čin co udělala a vy se jděte klouzat!!!

Nepřihlášený uživatel

#51 Re: Re: Re: Text petice je lživý, plicní se neruší, jen se stěhuje

2013-03-10 14:14:35

#46: hana - Re: Re: Text petice je lživý, plicní se neruší, jen se stěhuje

já sice nechápu nač se tu dohaduje, konec konců už se to brzo dozvíte, a docela mi mrzí nevhodné urážky. Jen jsem chtěla říc že pracuji též s lidmi a v úterý se mi během půl hodiny stalo že přišli 3 lidé nezávisle na sobě, a schodou okolností pracující v nemocnici a řekli mi větu "už jste slyšela novinku, ruší se plicní, jsme zvědavý kam pojedete až dostanete jeden z vašich záchvatů, a jro začíná co?..." ti lidé vědí jaké mám problémy a viděli mi v záchvatu i po absolování cesty z místa bydliště do nemocnice, která trvala 12minut díky mému manželovi, co budu dělat teď vím, nechám to bude lepší se udusit než čelit bordelu v naší republice, kdo má miliardy má zelenou já je bohužel nemám kdybych je měla tak bych tu budovu koupil abych mohla zachovat TRN v Klatovech. Nevím zda jste měla nikdy někoho tak vážně nemocného v blízkem okolí věřte mi že jsem ještě hodně mladá a už jem zažila hodně katastrofických scénářů v naší rodiny a pomoc v Klatovech byla nejblížší, jednou jsem se dostali na internu a dopadlo tragicky!!!to už teď nikdo život nevrátí...to je teď ale vedlejší, myslím že byste si neměla v neděli tím to kazit odpoledne raději vyrazit na procházku a počkáme si do 1.4. až to bude ofic, pak už nepůjde nic dělat a budete nejspíš fajn. Nevím jak se vám pak bude líbik, když půjdete s tachikardií do nemocnice a pobudete si tam o 15 dní déle, protože chytíte zápal plic, ale třeba jo, stejně jako na chíře, kde teď leží vedle sebe operace slepého střeva a hnisavá angína a břicho hniše,proč asi??? Přeji hezký zbytek neděle