Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#4320 Možná, že tě trochu zklamu, MIPe, ale neboj se, vše se v dobré obrátí

2013-03-04 19:43

#4319: MIP - Re: Re: MIPe, ty to snad úmyslně nechápeš!

Předevšám tě asi zklamu tím, že jsem napsal příspěvek #4317, a že nejsem žena. Z tvého textu cítím mírné sexuální vzrušení. Bohužel MIPe, v této věci ti pomoci nemohu, toto na mě nezkoušej. Jsem rád, že si mě nevybíráš za nevěstu, musel bych tě odmítnout a tvoje frustrace by byla nesmírná. Na druhou stranu jistě oceníš, že i muž může obdivovat tvůj smysl pro humor. Tentokrát jsi byl opravdu skvělý, zatáhnul jsi do toho paní Baborovou, Staina, Urválka,Husáka, Naděždu Krupskou, Rosu Luxemburgovou, Freuda i Miss Komsomol 2013. O její existenci jsem ani nevěděl, já Komsomol tolik nesleduji. Dnes ses nádherně rozjel a odvázal. Jistě cítíš tu úlevu, takové příjemné brnění v konečcích prstů, že? Jenom mi tam chyběli Gottwald a Bilak - snad jsem je proboha nepřehlídl?!

Odpovědi

MIP

#4321 Re: Možná, že tě trochu zklamu, MIPe, ale neboj se, vše se v dobré obrátí

2013-03-04 19:54:17

#4320: - Možná, že tě trochu zklamu, MIPe, ale neboj se, vše se v dobré obrátí

Těžko říci, co jsi, možná to sám (sama) nevíš. Jinak bys nemohla napsat "ten mi to tady zase nandá, až ve slovníku cizích slov najde významy slov, která jsem použila....." Je vidět, že jsi s argumenty v ......, nepomohla několikerá změna nicku, tedy raději hup do anonymity "nepřihlášeného uživatele" a nakonec dokonce popřít i svou přirozenost. Ovšem styl, používané výrazy tě stejně prozradí. Hlavně zůstaň věrný(á) KSČM! A hrdý(á) buď, žes nezradil(a).... I když u takové komunistické protoplasmy člověk nikdy neví....

Nepřihlášený uživatel

#4322 Re: Možná, že tě trochu zklamu, MIPe, ale neboj se, vše se v dobré obrátí

2013-03-04 21:03:44

To bylo určené pro mne, on to mám MIP krapet pomotané. A vzrušený to MIP bývá, někdo má orgasmus u jídla, MIPák ho má u psaní těchto příspěvků. Už je ani nečtu, ten tydýt mě fakt nezajímá, je děsně nudný. Vaše příspěvky mě ale opravdu pobavily. A jste si jistý, že byste to s Mipákem nechtěl zkusit, i když nejste žena? Nechtěl, já vím a nedivím se Vám. Ani já bych ho nechtěla, ani kdyby to byl poslední chlap na celém světě. To víte, lidé jsou různí.  A ještě něco, myslím, že Mipáka nebrnění konečky prstů, Mipečka bolí celá ruka až k rameni.  Nechci být nějaká vulgární, ale při pouhém pomyšlení na něho mě fakt nenapadá slušné slovo. Jenže moji rodiče mě špatně vychovali, od dětství mi vštěpovali slušnost k cizím lidem. Asi jim budu muset ukázat, co tady o nich píše MIP, třeba změní  názor :-)))

Nepřihlášený uživatel

#4334 Re: Možná, že tě trochu zklamu, MIPe, ale neboj se, vše se v dobré obrátí

2013-03-05 20:27:44

Copak, copak, nelíbí se připomenutí komunistických velikánů Stalina,Husáka,Naděždy Krupské,Rosy Luxemburgové,Urválka případně umučené svaté Baborové? To raději blábolit o sexu, co? Ona tu souvislost ovšem je: ke kurvám sex patří....