Na podporu Wannieck Gallery

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#29 Re:

2013-03-01 11:41

#22: -

Pokud si důkladně přečtete stanovisko Wanniecgallery, nikdy nepopíralo opožděné platby a  ani netrvá na tom, aby tuto galerii neprovozoval někdo jiný ( například Město Brno aspoň by nepřispívalo jak uvádíte soukromému sektoru ) - jde o zachování dnes již populární galerie nejen v Evropě, ale i ve světě. A pokud vztáhnu celý případ do dnešní hospodářské situace, kde je již normální lhůta splatnosti ve výrobní i obchodní činnosti 60 a i více dnů, nepovažuji v oblasti nevýrobní opoždění dvouměsíční za nic nenormálního. Navíc Jižní centrum samo uvádí, že galerie měla opožděné platby již desetkrát a nikdy nekonalo striktně, čímž neformálně souhlasila s opožděnými platbami a ejhle naráz jedná takto striktně a vyžaduje znění smlouvy. A v tom je nutno hledat zástupný problém, který časem vyjde najevo.

Dejte si ruku na srdce - jmenujte firmu, zařízení v Brně, které má takové renomé v Evropě a již i  na celém světě. Dnes naše známé nezajímá pražský Hrad, ani Špilberk, ale právě tato galerie a podle programu si plánují návštěvu ČR.

Nenásleduje náhodou naše město Olomouc či jiné města ( viz :

http://olomoucky.denik.cz/zpravy_region/olomoucti-zastupitele-prodali-hodolanske-divadlo-bude-z-nej-kasino-20121213.html

nebo :

http://olomoucky.denik.cz/zpravy_region/multifunkcni-centrum-z-divadla-nebude-majitel-je-chce-prodat-zpet-mestu-20121030.html

Že by kultura v 21. století měla nový trend ? Kasína, herny, hospody a drogy ?????

Oddůvodnění údajně nízkého nájmu je zcestné, protože ve většině případů a v tomto obzvláště je logické, že musí být brány do úvahy i náklady na provoz, které jsou v tomto areálu nemalé.

A proto nesouhlasím s postupem Města a jsem pro zachování této galérie.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#37 Re: Re:

2013-03-06 13:07:43

#29: - Re:

Tenhle komentář připadá jako od rodinného příslušníka. Není to tak ???