Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Dědeček Dolejší

#4222 Re: Re: Re: Dominik Hořejší s NUDLÍ U NOSU RADÍ HEJTMANOVI

2013-02-27 11:59

#4220: - Re: Re: Dominik Hořejší s NUDLÍ U NOSU RADÍ HEJTMANOVI

U MIPrasiwky mas pravdu. I u naseho Dominika a Schimmona. Uz Lombrosso ve sve Fysiognomii zlocincu popsal tyto typy. U naseho vnoucka mi líto. Ale poslal sem mu papirovej kapesnik, by se utrel. To je tak vsecko, co mozem udelat. Nevim, kdy se to s nim zvrhlo. Mozna tezky porod, sel nozickama napred, hlavicka zustala, dusil se, proto ma tak dlhy krk, jak zme (Necas) ho natahovali. Heller prej zazil to samy. Navic oba s Miprasiwkou (jaka osudova shoda nahod) spadli v detstvi na Schwanzeberskych senicich z hambalek rozkrocmo na voj vod zebrinaku. Miprasivka navici hlavou utrh rozporku, a proto ji nosi nastranu. A doprava. Ale tomu by se clovek smat nemel, to je hole nestesti. Ale jako dedecek se musim za ne stydet a modlit v Trebonskem kostele, kde je zima a zebou me kolena. Za senatora Š. ne, toho uz vyloucili jako prasivou vovci i z Klubu Flandaku, ze kaze vodu a pije vodku.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#4223 Re: Re: Re: Re: Dominik Hořejší s NUDLÍ U NOSU RADÍ HEJTMANOVI

2013-02-27 13:16:35

#4222: Dědeček Dolejší - Re: Re: Re: Dominik Hořejší s NUDLÍ U NOSU RADÍ HEJTMANOVI

Prosim Vas stema studentikama z bohatejch rodin se nema tady cenu bavit proc proto ze chtej jenom jedno aby vsechna ta podprumerna luza jako mi vyhladily protoze ze jim berem vse co oni chtej.Dnes uz neplati to ze kazdy je clovekem at ma majetek ci nema dnes koukaj jedinci jen na sebe aby jenom oni meli i kdyby meli nekoho oddelat a pak to svedou na cloveka kteri je chudi a nebo neni snima treba jako byl Kajinek.Ja rikam nema cenu tady nekomu neco psat a vymlouvat muto to je jako kdyz hazite hrach nazed budou jenom kazdyho urazet kdo neni snima.Ale cas ukaze kdo mel pravdu. Vite dnesni vlada je jako byl Janosik ale stim rozdilem ze Janosik kradl bohatejm a chudejm daval ale vlada krade chudejm a bohatym dava.


Nepřihlášený uživatel

#4224 Re: Re: Re: Re: Dominik Hořejší s NUDLÍ U NOSU RADÍ HEJTMANOVI

2013-02-27 14:22:11

#4222: Dědeček Dolejší - Re: Re: Re: Dominik Hořejší s NUDLÍ U NOSU RADÍ HEJTMANOVI

Máš moc dobrý protináboženský a proticírkevní frky, dědečku-blbečku. I ty, co píšeš jako Plk.Sherwood (asi plk.STB). Vždy se moc nasměju, je to takový správný proletářský humor. Ovšem ještě více bych se smál, kdybys tyto frky měl i na tzv. smrtelné posteli, dědečku-blbečku. To víš, ateista nebo černoprdelník, nikdo nevíme, kdy udeří poslední hodinka. A dědeček má šanci se dočkat dříve než nějaký študent.... Jenže víme, že na té smrtelné posteli nejeden veselý ateista takzvaně leze ke křížku. Viz soudruh Husák a jaký to byl marxista a ateista! Takže z té tvé smrtelné postele budou ty protinábožné frky přesvědčivější. Těším se, že se brzo ozveš!