Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Lubomír Kaiser
Brumov-Bylnice

#4201 Demokracie

2013-02-26 18:16

Komunističtí zastupitelé, potažmo radní, byli ŘÁDNĚ ZVOLENI V DEMOKRATICKÝCH VOLBÁCH, to snad zpochybňovat nebudete! Alespoň doufám. Takže je vám v podstatě proti srsti, že ne v totalitním systému, ale v "demokracii" zvítězili ne ti, které jste chtěli, ale konkurence. V tom případě je mi vás líto! Většina z vás vůbec neví, co to byl socialismus (téměř všichni používají slovo "komunismus", i když nic takového tady, ani nikde jinde nebylo - pouze vzdělaní ví). POKUD ZPOCHYBŇUJETE VÝSLEDEK SVOBODNÉ VOLBY OBČANŮ, jste VY zastánci TOTALITY a PERZEKUCE !!!

Odpovědi

MIP

#4203 Re: Demokracie

2013-02-26 18:49:29

#4201: Lubomír Kaiser - Demokracie

Socialismus mi stačil až až. Komunismus bych už asi nepřežil. Ostatně, komunističtí gansteři, když se chopili moci, slíbili už mé generaci komunismus! Tak kde je, ty "vzdělaný" blbče ? Budeš tu drze pamětníkovi tvrdit, že vůbec nevím, co to byl socialismus! Který jsem si musel vyžrat od jeho pučistického začátku až po trapné chcípnutí. Vláda lidských sviní jako jsi asi ty, to byl socialismus. Podpůměrných, neschopných, bezcharakterních, závistivých a zlých halamů, to byl socialismus. Proto taky zkrachoval, takovýto lidský odpad nemůže nic víc naštěstí dokázat. Díky bestialitě to ovšem trvalo dlouhá léta ...

Ty jsi  dnes zastánce demokracie, což? Ne nadarmo asi píšeš demokracie v uvozovkách. Pro takové je jen jedna demokracie: lidová. Po té skučíte. Ty si drzý ničemo myslíš, že zločinecká strana komunistů vytáhne ze svých řad grázla, zločince, péesáka nebo estébáka, bachaře a podobné zrůdy (nikoho jiného tam ani nemá) a  já sklapnu jako kdysi, před listopadem? Třeba takovou komunistickou bestii Semelovou, také "zvolenou", která štěká u hrobu vraha Gottwalda.Svobodné volby v demokracii jsou určeny pro demokratické strany! Ne pro uctívače vrahů, estébácké a péesácké pacholky komunistického zločinného režimu a jiné děvky této gangsterské tlupy.


Nepřihlášený uživatel

#4204 Re: Demokracie

2013-02-26 19:03:29

#4201: Lubomír Kaiser - Demokracie

Přečetl jste si vůbec text petice? Asi těžko... To byste tady nežvanil tyhle hovadiny. Ovšem, což je ještě horší, jste si ho přečetl a jste buďto, úplně natvrdlý, anebo tady pouze předvádíte bolševickou klasiku... Od takovejch, mám nejradši kecy o demokracii.


Nepřihlášený uživatel

#4213 Re: Demokracie

2013-02-27 09:24:33

#4201: Lubomír Kaiser - Demokracie 

 Drahý soudruhu, to, že komunisté ( nebo se za to slovo stydíte? Ty úsměvné blbiny s vývojovými fázemi komunismu si nechte pro Vaše ovečky ... těmi jste nás krmili 40 let:-) byli zvoleni do zastupitelstev je fakt...co jste zřejmě nepochopil,  že petice je adresována vítězovi voleb, panu Zimolovi, který nemusel, přesto nabídl komunistům funkce a místa ve vedené kraje....a to je to, co se nám nelíbí...

Pravdou také je, že komunismu jste se, zaplaťpánbůh nedočkali, protože už socialismus ekonomicky pošel ...

Čest práci, vzdělaný soudruhu...:-))