Zachraňte kulturu 2013

nepravdoláskařka

/ #443 Nehorázná petice

2013-02-15 01:28

Po revoluci jsem ztratila iluze o kvalitě našich "umělců".Za prezidentování V.Havla se měli jako prasata v žitě a trvalo to až do nedávné doby.Jsou prostě rozmazleni, tak jako etnikum,které vzal V.H. pod svá ochranná křídla.A teď si s nimi neví nikdo rady.Drzost umělců si s nimi nezadá...taky by jen brali a brali.
Před nekolika lety jsem zhlédla čistě náhodou pořad "Na plovárně",kde M.Eben pronesl větu,že máme nejvíc divadel na počet obyvatel(ve světě).A tak se ptám,kolik divadel si na sebe vydělá?Většina určitě čeká na dotace od města!Nechápu,proč je musíme platit tolik roků ze svých daní?!Vždyť
většina z nás si už nemůže dovolit ty jejich akce navštěvovat a po volbách už ani nemám o českou kulturu zájem.Souhlasím s názorem,že pokud si na sebe nevydělají,tak je poslat na pracák.Atˇuž konečně poznají koho celé roky volili.To se týká samozřejmě i "živé kultury".
Volí pravici, ale žít by chtěli na úkor ostatních potřebnějších lidí.
Ještě vedeme i v počtu duchovních na počet obyvatel a to jsme největší ateistický stát ve světě.To řekl K.S. v televizi.Také máme nejvíc poslanců a senátorů a to všechno musíme uživit.
Samý darmožrout a pijavice,ale trnem v oku jsou stále důchodci.Co je tohle za společnost,kam jsme to dopracovali?Prostě hnus.