Zachraňte kulturu 2013


Nepřihlášený uživatel

/ #338 Re: Re:

2013-02-09 11:25

#332: Honza73 - Re:

Člověče,

co furt do toho pletete  knížete, dyť je to o něčem úplně jiném (viz p. B. Správcová). Sám jsem téměř neprodávající malíř a chudý důchodce a tak by mi mohla bejt celá tahle petice ukradená. Ale není, protože nejenže  čas od času přispívám (zadarmo) do několika z těch kulturních periodik, která tu žádají o slušnou podporu, ale taky mnohé z redaktorů a šéfredaktorů (i ostatních podepsaných osobností) znám osobně a věru, že to nejsou žádní knížecí lokajové, ale naopak (A2. Tvar, Analogon, atd.)

Bohužel, míra hnoje v komentářích k petici je už tak pozoruhodně vysoká, že to nebude asi samo sebou, nebo jen reakcí na prezidentskou volbu (i když je fakt, že organizovaná servilita ke knížeti byla donebevolající)

Já to vidím tak, že konečně (!!!) nastala strašně dlouho očekávaná a vymodlená příležitost pro frustrované komunistické tudory, kteří tak jízlivě mohou oplatit zvlášť těm kašpárkům (hercům), kteří jim leží v žaludku už od listopadu 89. Stačí se začíst do komentářů, skloňuje se tam a dává za příklad  např. J. Švorcová, atd. Nebo vylézají stvůry typu režimního buhásníka Lubomíra Brožka, atd.

Snůška flusů si nezadá s výlevy z 50. let, včetně těch neustále omílaných mouder, jak vystřižených z A. A. Ždanova nebo L. Štolla. Takže to ani náhodou nejsou reakce autentické levice, které bych si ostatně rád přečetl.

Zdraví

M. Stejskal