NE zrušení Gymnázia Evropská

Jan Kadeřávek

/ #13 Podpora a obdiv

2013-01-21 00:32

Osobně musím říci, že Gymnázium na Evropské patří, jak už bylo řečeno, nejen mezi unikátní, je svým obsahem vyjímečné, odborné a prestižní, ale také se zde formujou skvělé osobnosti zapálených mladých lidí, kteří se se získanými poznatky, dovednostmi a schopnostmi se úspěšné derou do dalšího profesního, studijního a následně do školského života. Osobě znám mnoho takových lidí, kteří se vrátili na Gymnázium jako učitelé, neboť tuto školu, Gymnázium si vzali na svůj příklad a budoucnost.

Proto odsuzuji jakousi veřejně neveřejnou optimalizaci školství, která má vejít v platnost. Neděje se tak tomu v případě Gymnázia Evropská, ale i jinde. Myslím si, že když se šetří všude, proč na vzdělání? Aneb proč mezi Základní lidská práva patří svoboda projevu, právo na vzdělání a svobodnou volbu?

Jde tedy snad o krycí taktiku dalšího korupčníjo tunelování???? Úroveň zákonodárné i výkonné moci ztrácí úroveň a dává prostor bohužel těm, kteří jsou mnohdy prominentní nebo mají natunelováno miliony.

Touto cestou bych chtěl všem studentů, učitelům a přátelům školy popřát mnoho sil a hlavně štěstí a tvrdou hlavu. Bude to ještě nelehký boj!! Všem také děkuji, že pomáháte...!

Vzdělání je ten největší z kapitálu v životě i na trhu práce...

Jan Kadeřávek, absolvent Pedagogického lycea 2011