Nechceme, aby příštím ministrem školství byl komunista!

Stanislav Oliva

/ #111 Souhlasím

2012-12-13 00:16

Ano je mi teprve 16 let ale o této problématice lecos vím ač jsem v té době nežil a věřte mi že bych rád žil abych jí dnes mohl usilovnějc krytizovat a říct ano byl jsem na protestech proti komunismu a proto obdivuji vás pane ředitely že jste se toho ujal, krytiky a této petice protože já sám jsem si představil jak za padesát let ke mě přijde vnuk a bude v rozpacích z té situace a s tváří plnou nepochopení se mě zeptá jakto když tu byli komunisti nikdo je zde nechtěl nakonec jsme "je odtut dostaly pryč" tak po dalších 23 letech se tu zase objevyli??? A já? ja nebudu vědět co říct do teď nechápu jak je možné že před čtyřmi lety měli komunisti o zhruba 100 000 míň hlasů abych zprávně formuloval nechápu jaktože mají o 100 000 více dnes a jako naivní 16 letý člověk jsem se rozhodl taky založit petici stím co mě dávno napadlo proč se to tak neděje??? o čem mluvím??? mluvím o tom že v tomto státě máme možnost říci chceme zde Např: ODS ale neni zde možnost říci nechci zde KSČM mluvím o volebních lístkcích něco jako (kladný a záporný bod) proto bych rád aby jste podpořily i mou petici: http://www.petice24.com/moznost_ne
nevím přesně jestly od tohop očekávám že se to povede spíše ne ale hlavní co si od tohop slibuji je konversace, chci aby o tom lidé mluvili uvažovali o tom polemizovali o tom. (omluvte prosím mou češtinu)

Pokud se vám nějak podaří šířit dále pravdu a budete potřebovat nějakou pomoc rád vám pomůžu např. roznést protikomunistické letáky bylo bi mi ctí.