Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Dr.J.Macháček

/ #1418 Re: Re: Re: Re: Re: Re na Petice proti porušování zákona a Ústavy na jihočeských školách

2012-11-29 13:08

#1405: Vojtěch Straka st. - Re: Re: Re: Re: Re na Petice proti porušování zákona a Ústavy na jihočeských školách 

 Pane Strako, pomohu vám v pochopení psaného textu.

Nemám nic proti českému národu jako celku.  Ale mám velké výhrady proti té jeho části, která se prezentuje tak, jak jsem popsal ve svém předchozím textu a tak jak to předvádí část "užitečných idiotů" z třeboňského gymnazia a jejich sympatizantů. Není v této souvislosti navíc příznačné, že podstatnou část této skupiny tvoří hned tři členové Strakovy rodiny?

Pane Strako, to, že nejste schopen pochopit  psaný text častečně omlouvá i vaše další psaní i počínání, které je tolik podobné určité části českého národa . Toto počínání se vyznačuje například tím, že  Straka opakuje se skupinou stejně postižených obyvatelů Třeboně, že on proti paní Baborové nic nemá . A proti čemu tedy jdete protestovat pane Strako?

To, že jste dementní debil jsem si , pane Strako dosud nemyslel, dokud jste toto podezření o sobě nevyslovil sám. Ale začínám se k tomu pod tíhou vašeho textu a jeho "exaktních argumentů" přiklánět. Co jiného si totiž myslet o člověku , kterému vadí Pekárek a zloději, kteří rozkrádají republiku a přitom o tom dosud nikde nenapsal ani slovo, natož aby k tomu napsal petici, nebo šel dokonce manifestovat na Piaristické. Oproti tomu kvůli nějaké Baborové , která naopak zatím neudělala nic, je přitom ochoten psát strany přihlouplých textů a dokonce  je ochoten ze sebe dělat blba na jihočeských náměstích. Máte pravdu ,pane Strako, jisté rysy dementního chování ve vašem počínání  lze jistě vidět.

Pane Strako, navíc se zdá, že trpíte i další slabostí oné ubožejší části českého národa a to přilnavostí k autoritám. O vaší přilnavosti k autoritám ( pokud to není jen prostý nedostatek inteligence ) svědčí i obrana premiera Nečase. Když čtu vaší slouhovskou obranu pana Nečase, chce se mi věřít, že když se v Třeboni, nebo tam odkud pocházíte, kdysi skandovalo Ať žije soudruh Husák, byl jste jistě nejhlasitější , aby vás nepřehlédli. Jen vaší přilnavostí k autoritám lze totiž vysvětlit, že jste si nevšiml jak předseda vlády neskutečně lže . To, že si nedovedete vyhledat výroky Nečase například o tom, s kým a za jakých okolností je ochoten vládnout a srovnat si tyto jeho výroky do chronologie, ze které to, jak neskutečně lže, je zcela zřejmé, přikládám opět jen vaší přilnavosti k autoritám a zatím vás ani v této souvislosti nepodezírám z vaší intelektuální neschopnosti si tyto a mnohé jiné lživé výroky Nečase nejen vyhledat ale i pochopit. Vaše vyjádření , že by mne mohl Nečas žalovat přikládám jen tomu, že jste téměř jistě byl členem Pionýra, SSM a možná i KSČ, kde jste se tento způsob chápáni demokracie naučil , případně snaze dokázat, že vy, na rozdíl od mé zapšklosti, jste infantilní šprýmař. 

Pane Strako, k mé domněnce, že máte snahu mne přesvědčit, že můžete být i debil, mne vede i vaše vyjádření, že půjdete někam skandovat až se mnou . Pane Strako, až budu mít potřebu protestovat, jistě to udělám a nebudu vás k tomu potřebovat. Já nejsem stádní typ a zcela jistě se nepřátelím a nepotřebuji ke svému rozhodování lidi , kteří sepisují petice a skandují v davu , protože mají potřebu cítit se silný se stádem.

Pane Strako, vidím,  že mimo jiných humorných stránek vaší osobnosti máte i  potřebu dělat ze sebe stádního šaška a vám ještě jednou přeji mnoho humoru a málo zapšklosti ve stádu na Piaristickém, případně v podobných stádech na jiných jihočeských náměstích.  A stújte v tom stádu vpředu ,ať je vás dobře vidět, a skandujte hodně hlasitě, ať je vás dobře slyšet.

Mnoho humoru a inteklektuálních zážitků mezi vám podobnými na náměstích

 přeje

Dr. J. MAcháček