Petice proti porušování zákona a Ústavy na jihočeských školách

Martin Beneš

/ #123 Jen ten ...

2012-11-28 18:14

Hned na úvod se přiznám, že posouzení celé záležitosti v rovině zákonů rád přenechám právníkům či soudům.

Jen ten, kdo nechce vidět však nevidí, že zde došlo k zneužití studentů pro politickou propagaci, stejně tak, jako se dříve zneužívali studenti k prvomájovým průvodům, vítání delegací apod. Zcela přirozený nedostatek životních zkušeností je zde nahrazován radikálností činů či vyjádření, schopností se snadno nadchnout a nechat se unést davovou psychózou. Ideální skupina pro různé pokusy o manipulaci.

Je úsměvné či k pláči sledovat, jak v podstatě v obavě o zachování demokracie v budoucnu, bojují tito studenti proti demokracii v současnosti. Možná proto, že ve škole se naučili, že totalita může být pouze komunistická či fašistická.

Všem těm protestujícím i ostatním antikomunistickým bojovníkům doporučuji místo strašení - hlídejte činnost této strany a jejich členů. V případě zjištění jakéhokoliv nezákonného jednání, činů, oznamte toto příslušným úřadům, soudům. Buďte demokraté, ukažte, že nejste jako oni ...

Pro případné tazatele - nejsem a nebyl jsem členem žádné strany, nikdy jsem ani nevolil KSČM či jinou tzv. levicovou stranu.

Rozhodl jsem se podepsat tuto petici nikoliv bez výhrad, ale coby protest proti zneužívání studentů pro politické cíle. O tom, zda tím byl porušen nějaký zákon, nechť rozhodnou odpovědné úřady nebo soudy.