Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Vaše černočerné svědomí

/ #1275 Re: Styďte se!!

2012-11-27 16:55

#1268: Co jste to za lidi? - Styďte se!!

A kdo zfanatizoval Vás, kdo ta léta skutečně zažil ?????  Těžko asi někdo, to vy sám jste aktivním zastánce filosofie vrahů a grázlů, tedy řadíte se zjevně mezi takové !!!!!!   Vy tedy rozhodně nemáte právo kárat právě naši skvělou mládež, která jediná umí přispěchat, když my starší (a ještě starší) už máme tolik másla na hlavě, že nám přestává být vidět rudá revoluční rádiovka!!!!!   Styďte se o oslovujte raději VAŠI komunistickou mládež, NOVÝ SLAVNÝ PŘEDVOJ RUDÉHO LUMPENPROLETARIÁTU!!!!!! Děkujte jenom Bohu, že po onom "puči", jak uvádíte, máte ještě možnost svobodně žít, když se takhle vyjadřujete!!!!!  Být to za vašich "ZLATÝCH KOMUNISTŮ" tak shnijete v kriminále nebo po kolena v radioaktívní vodě v pracovním lágru!!!!     Kdyby se snad stal nějaký zázrak, prosím vás úpěnlivě,  S T Y Ď T E    S E  ! ! !

 

Zákon o protiprávnosti komunistického režimu a o odporu proti němu (č. 198/1993 Sb.) je zákon, který odsuzujekomunistický režim v Československu.

V zákoně se mimo jiné praví, že komunistický režim panující v Československu od 25. února 1948 do 17. listopadu 1989 byl zločinný, nelegitimní a zavrženíhodný (§ 2, odst. 1) a že KSČbyla (stejně jako podobné organizace založené na její ideologii) organizací zločinnou a zavrženíhodnou (§ 2, odst. 2).